Technieker binnendienst
AGO Jobs & HR
Leuven, Vlaams-Brabant, BE
11 dagen geleden
source : Jobat

Voor onze klant, een internationaal bedrijf gespecialiseerd in handgereedschap en gelegen in Kortenberg, zijn we op zoek naar een technieker.

Je zal instaan voor herstellingen en onderhoud van een breed gamma aan elektrisch vak- en tuingereedschap. Aan de hand van jouw diagnose sta je collega's bij om de vragen van de klanten over hun ingeleverde toestellen correct te beantwoorden.

Je bent in het bezit van een diploma TSO (elektromechanica of elektronica).Enkele jaren ervaring als service- of onderhoudstechnieker of kennis van benzinemotoren is een troef.

Je spreekt uitstekend Nederlands. Je vlot kunnen uitdrukken in het Frans en Engels is een pluspunt. Je kan goed overweg met een PC, ook documentatie correct en nauwkeurig invullen is geen probleem voor jou.

Omdat je in team werkt, ben je een goede communicator en kan je je flexibel opstellen.

Step 2
Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier