MECANICIEN PERSONENWAGENS
Manpower
Zwijndrecht
4 dagen geleden

Job Description

Je zal worden opgenomen in een jong, maar ervaren team van techniekers die je de knepen van het vak kunnen meegeven.

Je voert periodiek en preventief onderhoud uit en je bent verantwoordelijk voor het klaarmaken van de voertuigen. Daarnaast spoor je storingen op en onderhoud en repareer je motorvoertuigen.

Client Description

Voor een gekende speler op de automarkt zijn we op zoek naar een (junior) MECANICIEN voor een Duits topmerk. Je komt terecht in een bedrijf met meer dan 30 jaar ervaring, voorzien van moderne infrastructuur.

Candidate Profile

Je hebt een diploma A2 automechanica of je hebt een passie voor personenwagens. Je bent leergierig en je werkt graag zelfstandig.

Daarbovenop ben je zeer ordelijk en lever je kwaliteit.

Client Offer

Je komt terecht in een dynamisch en groeiend bedrijf, waar je de kans krijgt om zelfstandig te werken. Loon naar ervaring, aangevuld met extralegale voordelen.

Geprikkeld?

Stuur als de bliksem je CV naar office.beveren manpower.be of bel 03 750 28 70

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier