Supervisor (m/v)
Konvert Interim Lommel
Houthalen, BE
6 dagen geleden

Profiel

Voor onze partner in Houthalen zoeken wij een Supervisor. Jouw takenpakket zal bestaan uit de dagdagelijkse opvolging van de eigen lopende werven in heel België.

Je zal slechts 1 keer per week in Houthalen werken. Je stuurt jouw ploegen en onderaannemers aan bij de opstart van werven (informatie, plannen en materiaal verzorgen), indien er zich escalaties voordoen, los jij dit zonder problemen op, dit in samenspraak met de klant.

Je voert kwaliteits- en veiligheidscontroles uit op de geleverde werken. Ook zorg je voor het houden van toolboxen en opvolgen.

Tot slot sta je ook in voor het overleg met de binnenwerkvoorbereider en collega's rond de lopende dossiers. Nacalculatie en werkprocesverbeteringen zie jij als een uitdaging.

Aanbod

De activiteiten van het personeel plannen en de werkposten verdelen. De gelijkvormigheid met de regels, procedures en kwaliteitsvoorschriften opvolgen en controleren.

Het personeel evaluerenNoden aan competentieontwikkeling identificeren (loopbaan, opleidingen, ...). Het werfdossier aan de werfleider voorstellenTechnisch advies geven over de materialen en de toepassing.

Leveranciers, (onder)aannemers raadplegen en selecteren. Meerwerken vaststellen en aan de bouwheer voorleggen om in het contract op te nemen.

Het werk van leveranciers of dienstverleners controleren. Ongevallen of schadegevallen aangeven. Op de werf de bevoorrading van materieel en materialen, de locatie van machines en de opslagzones organiseren.

Vanuit het project de technische, financiële en menselijke middelen bepalenDe werken plannen Contract is van onbepaalde duur Loon is bespreekbaar aangevuld met extralegale voordelen

Vereiste kwalificaties

Bachelor of Master : Opvolging Werf (of ervaring / groeipotentieel) Kennis en ervaring projectplanning (FTTH / FTTX) Communicatieve, administratieve en leidinggevende skills

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier