Business Developer - Financial Services
Michael Page
Belgium
1 dag geleden
source : OnlyEngineerJobs

Bullet points Wil je deel uitmaken van een bedrijf in een niche business? Verkoop je graag diensten? Over onze klant Onze opdrachtgever is een groeiende internationale adviesverstrekker met een 1000-tal consultants gespecialiseerd in het optimaliseren van Tax Incentives op het vlak van R&D en Innovatie.

Werknemers werken er graag omwille van de teamspirit, de dynamische cultuur en de nichesector met professionele experten aanwezig met kennis in hun vakgebied.

Voor de Benelux organisatie, die meer dan 50 consultants telt, is het bedrijf op zoek naar een Business Developer - Financial Services voor regio Oost-Vlaanderen om het huidig team te versterken en verder de markt op te gaan.

Taken en verantwoordelijkheden - Als Business Developer - Financial Services ben je verantwoordelijk voor de volledige verkoopcyclus, van leadgeneratie tot afsluiting.

Je werkt nauw samen met alle afdelingen en interne business units om de klanttevredenheid en -ervaring te waarborgen. Het type cliënteel is zeer breed : gaat van startups tot grote KMOs.

Profiel Je hebt een natuurlijke B2B verkoopbaarheid, bent zelfverzekerd, duidelijk en overtuigend. Je bent een echte hunter.

Je bent autonoom en ondernemend. - Je hebt interesse in fiscale optimalisatie en financiële aspecten. Je hebt een perfecte kennis van de Nederlandse taal.

Aanbod Maak als Business Developer - Financial Services deel uit van een dynamische, vlakke organisatie in volle expansie, waar initiatief wordt aangemoedigd.

Een vast contract met onbepaalde duur. Marktconform salaris met extralegale voorwaarden.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier