JUNIOR PRODUCT SPECIALIST SENSOREN
Hays
Mechelen, Antwerpen, België
4 dagen geleden
source : Jobat

Als Junior Product Expert zal je meerdere taken beheren voor klanten en collega's. Zo help je de klanten met problemen die zij ervaren.

Je begeleidt hen naar het vinden van oplossingen. Hiervoor krijg je ook een labo ter beschikking om complexe situaties na te bootsen en een oplossing te vinden.

In sommige gevallen zal je ook klanten bezoeken om hun in persoon te begeleiden. Verder kan je ook nieuwe collega's van de sales-

afdeling opleiding geven en begeleiden als ze technische vragen over bepaalde producten hebben.

Hierbij kan het ook gebeuren dat je in samenwerking met een sales engineer, een nieuw product kan presenteren bij een klant.

Voor deze functie zoeken we een kandidaat met een bachelor of master in een technische of wetenschappelijke richting. Als Junior Product Expert spreek je vlot Engels met een goede kennis van Frans of Nederlands.

Verder ben je communicatief, dynamisch, leergierig en gemotiveerd. Daarnaast heb je een passie voor high-end technologieën.

Indien je relevante ervaring kan voorleggen is dat zeker een plus maar ook pas afgestudeerden komen in aanmerking.

Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Onze klant biedt naast een zeer aantrekkelijk loonpakket, een gepassioneerd, jong en dynamisch team aan. Daarnaast zijn er ook bonussen en doorgroeimogelijkheden.

Interesse? Solliciteer online of neem vrijblijvend contact op met Jonathan Boeykens van Hays Engineering Zaventem via 0470 19 11 37

Step 2
Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier