HR & Payroll Officer
Cheops
Zaventem,Belgium
13 uur geleden

Als je iemand bent die geen uitdaging uit de weg gaat en ervan houdt om uit je comfortzone te treden, dan ben je bij Cheops aan het juiste adres.

Bij Cheops kom je terecht in een community van gedreven en betrokken mensen. De ideale plek om je carrière een boost te geven.

Wat doe jij als HR & Payroll Officer

Bij Cheops ben je als HR & Payroll Officer niet alleen verantwoordelijk voor de maandelijkse payroll, maar ben je ook actief betrokken bij de rekrutering en onboarding van nieuwe medewerkers, het uitwerken en organiseren van opleidingen, de ondersteuning van verschillende projecten, de digitalisering van HR en nog veel meer.

De ideale job dus voor iemand die ambitieus is en zich verder wil ontwikkelen in HR. Ben jij die persoon? Twijfel dan niet en solliciteer meteen.

We kijken alvast uit naar de eerste kennismaking.

Jouw uitdagingen

Je staat in voor de maandelijkse afhandeling van de lonen en staat hiervoor in rechtstreeks contact met ons sociaal secretariaat.

Als centraal aanspreekpunt voor je collega’s help je hen verder wanneer ze vragen hebben rond hun loon, bepaalde voordelen of vakantiedagen.

Daarnaast verzorg je ook de communicatie bij jaarlijks terugkerende topics zoals vakantiegeld, dertiende maand en ecocheques.

Samen met je HR collega’s zorg je dat Cheops top of mind is bij mensen die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging of een volgende stap in hun carrière.

Je ondersteunt hen bij deelname aan jobbeurzen, activiteiten op sociale media, samenwerking met scholen rond stages of gastcolleges en het organiseren van events.

Tijdens het rekruteringsproces sta je in contact met de kandidaten waaraan we een voorstel willen doen en zorg je ervoor dat voor hen alles duidelijk is en het voorstel in lijn met hun verwachtingen ligt.

Je bereidt de onboarding voor en zorgt ervoor dat alles feilloos kan verlopen die eerste dag zodat de nieuwe talenten zich meteen thuis voelen.

Je verwelkomt hen, volgt de nodige administratieve processen op en duikt dan samen met hen in het Cheops verhaal. Omdat nieuwe medewerkers natuurlijk vooral hun collega’s willen leren kennen en weten hoe hun eerste dagen en weken er zullen uitzien, sta je in contact met de leidinggevenden van de verschillende afdelingen zodat ook zij helemaal klaar staan om hun nieuwe collega welkom te heten en te begeleiden.

Samen met de HR Business Partner capteer je de opleidingsbehoeften en bouw je verder aan een motiverende en diverse leeromgeving.

De tijd van klassikale one man shows is immers voorbij. Je stemt af met externe partners en officiële instanties, volgt de activiteiten op ons digitaal platform op, zet workshops, webcasts en inspiratiesessies op poten, Bij dit alles behoud je het overzicht en begeleid je de medewerkers zodat zij zich volop kunnen inzetten op hun verdere ontwikkeling.

Je bent een sleutelfiguur in het vereenvoudigen en automatiseren van administratieve HR processen. Hierbij ben je in staat om zowel vanuit je eigen standpunt als dat van de medewerker / eindgebruiker te redeneren.

Je test, analyseert en geeft feedback aan het project team en werkt nadien mee aan de implementatie van de besproken verbeteringen.

Daarnaast word je ook actief betrokken bij de keuze voor en implementatie van digitale oplossingen in verschillende HR domeinen.

Jouw talent

 • Je hebt ervaring in payroll en een degelijke basiskennis sociale wetgeving.
 • Je bent sociaal, communicatief en staat graag in contact met medewerkers.
 • Je beschikt over een buitengewoon organisatietalent.
 • Je bent het gewoon om discreet met informatie om te gaan.
 • Je bent ondernemend, resultaatgericht en neemt de dingen in handen.
 • Je hebt interesse in technologie en digitalisering en wil hier verder in groeien.
 • Je bent analytisch aangelegd en kan procesmatig denken.
 • Je ziet het zitten om deel uit te maken van een te gek HR team.
 • Heb jij ook dat ambitieuze karakter van Cheops?

  Met onze jarenlange ervaring is Cheops uitgegroeid tot kwaliteitslabel in IT & Business Technology Services. Je komt terecht in een team dat wordt geleid door een heldere toekomstvisie en waar we steeds tot het uiterste gaan voor onze klanten.

  We verleggen continu onze grenzen. Heb jij ook die gedrevenheid om samen vooruit te gaan? Solliciteer dan vandaag.

  Dynamische mensen verdienen dynamische voordelen

  Wil jij je kennis ten volle kunnen benutten en blijven groeien in je job? Dan is ons persoonlijk ontwikkelingstraject ideaal voor jou.

  Je krijgt tijd en ruimte voor opleidingen, zodat je nog beter wordt. We kiezen samen het project dat best aansluit bij je ambities en verwachtingen en begeleiden je actief.

  Naast een aantrekkelijk salarispakket krijg je ook nog :

 • Diverse opleidingen op maat van jouw ambities
 • Een uitdaging in een bedrijf in volle groei met doorgroeimogelijkheden
 • Extralegale voordelen zoals een hospitalisatie- en groepsverzekering
 • Een bedrijfswagen met premium uitstraling
 • Fun met het Cheops Event Team
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier