Supervisor productie (m/v)
Konvert Interim Eeklo
Eeklo, BE
2 uur geleden

Profiel

Een internationaal bedrijf regio Eeklo zoekt een supervisor productie om het team te vervoegen. Als supervisorBen je verantwoordelijk voor de realisatie van verschillende projecten.

Je stuurt bij waar nodig in functie van de planning, budgetten en kwaliteitseisen.Ben je een belangrijke schakel in het productieproces en overlegt steeds met jouw collega's van de andere hallen.

Draag je kwaliteit hoog in het vaandel en volgt de procedures en werkinstructies nauwgezet op.Heb je een voorbeeldfunctie en leef je de veiligheid-

kwaliteits- milieu- en energievoorschriften steeds strikt na.Rapporteer je aan de werkplaatsleider.Interesse? Mail je cv naar eeklo.

interim konvert.be of bel 09 377 08 44.

Aanbod

De modaliteiten voor industrialisatie van producties definiërenHet in werking stellen van uitrustingen en installaties coördineren door testing, proefdraaien, .

 • De activiteiten van een team coördinerenEen organisatie leiden. De opslagplaatsen en -voorwaarden bepalen. De onderhoudswerkzaamheden coördineren en plannen volgens de productievereisten.
 • De processen, grondstoffen en in- of uitgaande producten superviseren en controleren in functie van de bestellingen, referentiesystemen.

  De productieplanning opvolgen en aanpassen aan de flows, termijnen, voorraad, .... Het bijhouden van de productiedossiers en opvolgingsdocumenten controleren (categorie, parameters, indicators, .

 • Het personeel sensibiliseren voor organisatie, kwaliteit, veiligheid, ...Technische steun verlenen aan de diensten kwaliteit, onderhoud en methodes.
 • In- en uitgaande stromen, de voorraad en de nood aan producten of grondstoffen controleren. Productierapporten opstellenOrganisatorische, productieve en logistieke aanpassingen en verbeteringen voorstellen.

  Productiegegevens van installaties opvolgen, analyseren en bijsturen We bieden je een technisch gevarieerde en uitdagende job met verantwoordelijkheid waarin je kan meewerken aan internationale projecten.

  De beroepsfierheid spreekt voor zich!Je maakt deel uit van een sterk geëngageerd en gemotiveerd team. Je staat er niet alleen voor!Je hebt de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen in hetgeen je graag doet.

  Uiteraard krijg je een competitief salaris met extralegale voordelen én toekomstperspectief!

  Vereiste kwalificaties

  Je hebt een bachelor of master industriële wetenschappen (bouwkunde of elektromechanica) of gelijkwaardig door ervaring.Je bent praktisch ingesteld en bent geboeid door lassen en staalconstructies.

  Je bent een echte communicator waardoor je mensen weet te motiveren. Met andere woorden je bent een rasechte people manager!Je bent sociaalvaardig en toont respect voor mensen.

  Je draagt integriteit en een positieve ingesteldheid hoog in het vaandel.Je kunt overweg met MS Office en kennis van Frans en Engels is een pluspunt.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier