Internal Sales TRUCK Parts - regio Wallonië
Unique Roeselare
Dixmude, Belgique
23 uur geleden
source : Références

Aan- en verkoop van tweedehands vrachtwagens en vrachtwagenonderdelen.

Functiebeschrijving

Unique Roeselare gaat op zoek naar een intern verkoper voor een bedrijf actief in de vrachtwagenssector .

Als intern verkoper m / v ondersteun je samen met het team de extern verkoper dat instaat voor de verkoop van vrachtwagenonderdelen aan garagisten en grote transportfirma’s in een bepaalde regio.

Je staat de klant te woord, geeft technisch advies, bepaalt de prijszetting en werkt de bestellingen van A tot Z af (met uitzondering van het logistieke gedeelte).

Het team van commerciële binnendienstmedewerkers verzorgt de verkoop van A tot Z vanuit het hoofdkantoor.

Wie ben jij?

Met een passie voor vrachtwagens ben je een gedreven en dynamische kandidaat. ️ Je hebt zin voor initiatief en met sterke commerciële kwaliteiten, die logisch en flexibel meedenkt volgens de behoefte van de klant.

Je hebt een bachelor diploma of gelijkwaardig door ervaring met een technische kennis van vrachtwagens en onderdelen. ️ Je bent perfect tweetalig NL-FR en PC vaardig (MS Office, internettoepassingen, digitale productcatalogussen, ERP-pakket, ...).

Arbeidsvoorwaarden

Wat krijg je daarvoor allemaal in ruil?

Je komt terecht in een groeiende familiale onderneming waarbij flexibiliteit en professionalisme voorop staan. Een doorgedreven interne opleiding wordt voorzien.

Mooie verloning gekoppeld aan functie en ervaring, versterkt met maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering. ️ 39u / week met 6 extra inhaalrustdagen.

Mogelijkheid tot sport en ontspanning op het bedrijf. (fitness, recreatie, maaltijden op de firma) ️ Zeer aantrekkelijk fietslease programma om werk in eigen regio te stimuleren.

Leuke groepsactiviteiten en feestcomité aanwezig.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier