Operator Extrusielijn (3-ploegen) - Mooie verloning! (M/V/X)
Over Ago
Gent
2 dagen geleden

Functieomschrijving

Voor onze klant, gelegen in de Gentse Kanaalzone, is AGO Technics op zoek naar een Operator (Extrusie). Je zal instaan voor volgende taken : Bedienen van de maal-

menglijn. Bedienen van de extrusielijn. Bemonsteren van geëxtrudeerde korrels. Lezen van de productieplanning. Toepassen van formuleringen.

Controleren van productieformules in de maal -mengcoputer en in de extrusie computer. Controleren van grondstoffen vlak na de extrusie en de afgewerkte producten.

Registeren van resultaten van de kwaliteitscontrole. Stock opvolgen mbt grondstoffen en additieven. Reinigen van de maal-

menglijn, bijstort, extrusie en de werkvloer. Uitvoeren van preventief onderhoud en indien mogelijk oplossen van storingen.

Vereisten

Je werkt graag in team. Je bent leergierig en leert snel. Je kan met een klavier, barcode en beeldscherm werken. Je hebt een goede kennis Nederlands voor het lezen van instructies en laadbonnen.

Ervaring met extruderen is een pluspunt maar niet noodzakelijk. Je bent bereid om in 3 ploegen te werken.

Aanbod

De firma biedt jou een vast contract na positieve interimperiode en een marktconform loon op basis van je ervaring en studies.

De firma ligt net buiten het centrum van Gent en is vlot bereikbaar (ook met het openbaar vervoer). Je komt terecht in een groeiend familiebedrijf en waar een leuke werksfeer heerst.

Je werkt in een 3-ploegensysteem. Interesse? Mail jouw cv met vermelding van het referentienummer van deze vacature door naar gent.

technics ago.jobs en we nemen spoedig contact met jou op.

Rijbewijs

Wenst u meer info over deze job?

Neem dan contact op met één van deze kantoren : Gent Technics

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier