Project Manager ETCS
Pauwels Consulting
Brussels, Belgium
1 dag geleden
source : OnlyEngineerJobs

Responsibilities of the Project Manager ETCS Je volgt het budget en de planning (op korte en lange termijn) van deze projecten op met behulp van aangepaste rapportering- en analysetools.

Je bepaalt de processen en verbetert ze in samenwerking met de hiërarchie en de projectmedewerkers. Je organiseert en plant maandelijks vergaderingen om te overleggen, verslag uit te brengen en de planning op te volgen.

Je coördineert het projectteam (interne medewerkers, leveranciers en onderaannemer) met betrekking tot de taakverdeling, de naleving van de prioriteiten, de timing en de opvolging van hun activiteiten tot en met de aflevering van het project.

Je volgt de deadlines, de doelstellingen op en ziet toe op de naleving van de scope van het project. Je stuurt bij waar nodig.

Je werkt in Brussel en verplaatst je sporadisch ook naar het terrein (+ / - 15 %). Profile of the Project Manager ETCS Je hebt een diploma als ingenieur optie elektromechanica / elektriciteit / elektronica / informatica / automatisering of een master in management met gelijkwaardige ervaring.

Je hebt 3 tot 6 jaar ervaring in projectmanagement (van A tot Z) in een industriële omgeving. Je bent bereid om je de spoorwegtechnologie eigen te maken, in het bijzonder in het domein van de seininrichting.

Je neemt initiatief zodat de projectscope en -planning worden nageleefd. Je brengt de opdrachten binnen de vastgestelde deadlines tot een goed einde.

Je kunt vlot werken met de gebruikelijke bureautica-tools (Windows, MS Office), MS Project en SAP. Je hebt een goede talenkennis, zowel mondeling als schriftelijk.

Een praktische kennis van het Nederlands of het Frans en van de tweede landstaal is vereist. Offer for the Project Manager ETCS Uitdagende projecten in lijn met jouw interesses en talenten Persoonlijke opvolging en open communicatie zowel voor als na indiensttreding Mogelijkheid tot het volgen van extra opleidingen Inspirerende netwerkevents en legendarische afterwork drinks Sterk netwerk van toonaangevende klanten Expertise binnen IT, Engineering en Life Sciences Een vliegende start voor elke junior, verdere groei en kennisdeling voor onze seniors

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier