customer service medewerker
Randstad
Ieper, West-Vlaanderen
3 dagen geleden

job description

Je bent het aanspreekpunt voor jouw persoonlijke klantenportefeuille en behartigt hun dossier van offerte tot factuur (en eventuele nazorg).

Elk order is anders en wordt op maat van de klant verwerkt.Jouw hoofdtaak (80%) : orders vlot en correct analyseren en digitaal ingevencapaciteit en planning van de productie goed in de gaten houdenorderstatus verder intern en extern opvolgenJouw extra verantwoordelijkheden (20%) : projectcalculaties en offertes grondig opmakenvragen van klanten vriendelijk behandelenherstellingen, klachten, .

 • volledig opvolgenfacturen opmakennodige statistieken via ERP-software opmakenrelatie met klant via telefoon en mail onderhouden
 • qualification

  Je bent sterk in...de puntjes op de 'i' zetten in je werkvlot durven communiceren in Nederlands, Frans, Duits (en Engels)het overzicht bewaren in de drukteomgaan met een gezonde portie stressen daarnaast ook eens ontspannen en lachen met je collega'scijfers en metrisch (mmm, cm, m²,.

 • Je hebt 9 betaalde recup dagen Vrij te kiezen verlof, collectief verlof in de kerstvakantie Er is ruimte voor plezier : Sinterklaas, Pasen, Nieuwjaar,.
 • wordt gevierd Aantrekkelijk loonspakket Jaarlijkse bonus
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier