Regional Manager Brussel en Vlaams-Brabant
SD Worx
brussel
4 dagen geleden

Functieomschrijving

Voor onze uitzendkantoren binnen het staffing-segment (focus op blue collar profielen) in Brussel en Vlaams-Brabant kijken we uit naar een ervaren en gedreven Regionaal Manager.

In deze uitdagende management positie rapporteer je aan de Operationeel Directeur en situeren je verantwoordelijkheden zich op volgende domeinen :

Commercieel

In deze uiterst commerciële rol bepaal je voor jouw regio de juiste commerciële strategie die je vervolgens vertaalt naar concrete doelstellingen en een helder regionaal actieplan.

Je spot opportuniteiten bij strategische prospecten en je bouwt duurzame klantenrelaties op met (key) accounts in de regio.

Je netwerkt graag en neemt regelmatig deel aan relationele events om (in)formele contacten te leggen en te onderhouden.

Door het juiste imago van SD Worx Staffing Solutions als HR provider in de markt te creëren, geef je aanzet tot up en cross-selling .

Operationeel / Procesmatig

Je zorgt ervoor dat alle middelen ingezet worden om de winstgevendheid, productiviteit en kwaliteit van de dienstverlening in jouw regio te verhogen.

Je hebt een neus voor efficiëntie en hebt oog voor het verbeteren van bepaalde werkprocessen, waarbij je erover waakt dat deze steeds legal compliant

Je houdt een vinger aan de pols voor alle commerciële en operationele activiteiten van de kantoren in je regio en zorgt ervoor dat de juiste acties ondernomen worden om de vooropgestelde doelstellingen te behalen.

Financieel Beheer

Je stelt het jaarlijkse budget op voor jouw regio en je volgt de resultaten van jouw kantoren op de voet op. Je draagt hiervoor de volledige P&L verantwoordelijkheid en je werkt acties uit waar nodig.

People Management

Als geboren people manager weet jij je team van office managers van de verschillende kantoren te inspireren, te motiveren en naar een hoger niveau te tillen.

Je communiceert de visie van het bedrijf en schetst de bredere context naar alle medewerkers in jouw regio en je zorgt ervoor dat de samenwerking tussen de kantoren en andere afdelingen optimaal verloopt.

Je bent een toegankelijk aanspreekpunt voor het team en de andere stakeholders binnen de organisatie.

Profiel en vaardigheden

Je beschikt minstens over een bachelor diploma en combineert dit met minimum 7 à 10 jaar ervaring in een commercieel-leidinggevende functie in de uitzendsector of aanverwante (bv werving & selectie, detachering,...)

Je bent zeer goed 2-talig Nederlands / Frans om zowel met je klanten als met je medewerkers op een professionele manier te communiceren.

Daarnaast spreek je ook vlot Engels.

Je bent een echte ondernemer, met een sterke commerciële drive en een gezonde hands-on-mentaliteit .

Je bent van nature een leidersfiguur die anderen kan inspireren en motiveren.

Je ziet change als een uitdaging en je weet je medewerkers hierin te betrekken en het engagement hoog te houden.

Je hebt een analytische geest en verliest het resultaat nooit uit het oog.

Last but not least heb je vooral heel veel drive om deze uitdagende en verantwoordelijke functie binnen een snel groeiende organisatie aan te gaan.

Aanbod

Je komt terecht in een waarden gedreven organisatie, in een snel groeiende uitzendgroep onder de stabiele vleugels van SD Worx.

Een zeer dynamische en communicatieve omgeving waar open communicatie centraal staat.

Een verantwoordelijke managementfunctie met veel mogelijkheid tot zelfontplooiing en ruimte om je ambities waar te maken.

Doorgedreven opleidingen en coaching

Aantrekkelijk verloningspakket met marktconform loon en tal van extra-legale voordelen : bedrijfswagen, 12 ADV dagen, bonus , maaltijdvergoeding, verzekeringspakket,

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier