operator
Randstad
Sint-Kruis-Winkel
2 dagen geleden

job description

Op de galvanisatieafdeling van ArcelorMittal wordt de warm- of koudgewalste plaat beschermd tegen corrosie d.m.v. een dun laagje zink of een metaallegering.

Als operator op de dompelverzinklijn ben je verantwoordelijk voor het in goede banen leiden vanhet verzinkings- of galavanisatieproces.

Hierbij wordt de staalrol door een zinkpot geleid.Je bent onder andere verantwoordelijk voor het proper houden van het zinkoppervlak van dezinkpot (drossen) en het bevoorraden van het zinkbeladingsysteem.

Daarnaast laad je de zinkrollenin de zinkpot en help je bij onregelmatigheden in het procesgedeelte. Je verplaatst de zinkblokken met de heftruck of kraan.

Als operator werk je in een volcontinusysteem, waarbij 7 werkdagen afgewisseld worden met rustdagen. Daarnaast bouw je ongeveer 40 tot 45 recuperatiedagen op per jaar.

qualification

Wij vragen het volgende van onze operatoren : - Je bent in het bezit van een A2-diploma of je hebt ervaring in productie.

 • Veiligheid is voor jou een absolute prioriteit.- Je bent een teamplayer, die eveneens zelfstandig kan werken- Je bent als operator continu bereid om bij te lerenKan je niet meer wachten om je kans te wagen?
 • Sms 'AMG' naar 8989, verstuur jouw CV naar arcelormittal.gent randstad.be of druk op de knop 'Solliciteer' hieronder!!!Binnen de 2 dagen kan je van ons een antwoord verwachten. Wij bieden :

 • financiële voordelen : - een langetermijn tewerkstelling met maandcontracten in een groot internationaal bedrijf - een gemiddeld uurloon van 16€ (zonder ploegpremies), dat bovendien stijgt met ervaring -
 • een gemiddeld ploegpercentage van 36,90% per maand bovenop jouw uurloon - MC's van 8€ / dag en bovendien tal van lunchmogelijkheden (bedrijfsrestaurant met warme en koude zone) -

  dagelijks gratis verse soep voor werknemers in de productieomgeving - deelname in de winstpremies - neem de ploegbus (7 verschillende lijnen doorheen Oost-

  en West-Vlaanderen) en verminder jouw risico op een verkeersongeval

 • sociale voordelen : - korting voor pretparken en culturele evenementen - sinterklaascheque - gratis griepvaccinatie - een fijne werksfeer waar collegialiteit centraal staat -
 • opleiding en begeleiding vanaf dag 1 - dankzij het uitgebreide opleidingsaanbod, coaching en aandacht voor persoonlijke groei, heb je je eigen ontwikkeling in de hand

  Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier