onderhoudstechnieker productie 2 ploegen
Randstad
Hulste
9 uur geleden

job description

Als technieker productie 2 ploegen ben je verantwoordelijk voor het optimaal technisch functioneren van de productielijnen.

Allereerst voorzie je in het nodige preventief onderhoud van de installaties, zodat eventuele mechanische en / of elektro-

technische problemen tijdig opgespoord kunnen worden en de continue goede werking van de installatie verzekerd kan worden.

Daarnaast worden storingen aan installaties door jou op vakkundige wijze hersteld, zodat productie-stilstanden tot een minimum herleid kunnen worden.

Een correcte storingsanalyse en adequate herstelling zijn hiertoe cruciaal. Dankzij jouw brede technische kennis zowel op gebied van mechanica, elektriciteit, meet-

regeltechniek, beperkte PLC-sturingen, verleen je de nodige technische assistentie aan ploegchefs en productie-operatoren, zodat onze machines optimaal gebruikt kunnen worden.

Je wordt aangestuurd door de verantwoordelijke technische dienst productie en staat in heel nauw contact met zowel de productiemanager, de procesingenieur productie, de ploegchefs productie en de productie-operatoren.

qualification

Je bent technisch geschoold (bachelor of A2 opleiding of gelijkwaardig door ervaring) en hebt een uitgesproken interesse voor techniek.

Je kan bij sterke voorkeur terugblikken op een aantal jaar relevante werkervaring als technieker, binnen een productie-omgeving.

Uiteraard is ervaring binnen een voedingsbedrijf een sterke troef.Je bent bereid te werken in een twee ploegen stelsel.Veiligheid, orde & netheid, discipline en stiptheid typeren jou Wij bieden je deze uitdagende job binnen een sterk dynamisch groeibedrijf met familiaal karakter.

Binnen onze professionele organisatie met vlakke structuur bieden wij je een ruime portie autonomie, een aangename werksfeer en een competitieve verloning.

Je komt terecht in een modern & comfortabel uitgerust bedrijf, zowel naar machinepark als kantoren.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier