Technieker pompen
Accent
Onze-Lieve-Vrouw-Waver, BE
14 uur geleden

Onze klant is een familiebedrijf dat reeds 50jaar actief is in verticale grondboringen. Er wordt precies, veiligen ecologisch gewerkt Zij hebben al meer dan 10.

000 boringen metsucces verricht, zowel voor particulieren, bedrijven als voor deVlaamseoverheid.

Functiebeschrijving

Alstechnieker ga je pompen installeren op nieuwe waterputten of doe jeherstellingen en het onderhoud van bestaande installaties.

Jetakenpakket bestaat onder andere uit het plaatsen van pompen, hetafwerken van binneninstallaties, het diagnosticeren en herstellenvan pannes.

Is deze vacature toch niet 100% je ding en wil je tochgraag in de bouw werken? Wij, als jobcoach helpen je heel graagverder in je zoektocht naar de ideale job.

Contacteer ons dan snel015 63 14 30 - 0477 98 82 37mechelen.construct accentjobs.be

Functie-eisen

Alstechnieker heb je in de eerste plaats een sterke technische bagagedoor opleiding / ervaring of beschik je van nature over technischinzicht en handigheid.

Je hebt een basiskennis vanelektromechanica. Bijkomende kennis van pompen en techniek is mooimeegenomen. Je hebt een goede werkattitude en bent gemotiveerd omeen vakman te worden.

Buiten werken schrikt jou niet af, je bentgraag vroeg uit de veren en je bent bovendien leergierig, flexibelen een teamplayer.

Je komt verzorgd over en bentklantvriendelijk.

Arbeidsvoorwaarden

Jobmet doorgroeimogelijkheden Verloning onder het bouwbaremaEcocheques Job optie vast!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier