Junior automatisatie Technieker - Dagploeg - VAST CONTRACT
Manpower
Oudenaarde
6 dagen geleden

Job Description

Je komt terecht in een hoogtechnologische omgeving waar je de kans krijgt om mee te werken aan de opbouw van de nieuwe productiehal.

Je krijgt de verantwoordelijkheid om de machines mee op te bouwen en op te starten. Nadien zal je ervoor zorgen dat deze optimaal functioneren en krijg je de kans het rendement van de machines naar een hoger niveau te tillen.

Je krijgt de kans om deel uit te maken van een hecht team van techniekers waar je dagelijks mee samen werkt. Het meehelpen nadenken over verbeteringsvoorstellen is dagelijks kost.

Client Description

Junior automatisatie Technieker - VAST contract

Manpower Permanent Placement is de werving- en selectiedivisie van Manpower. Wij bieden young potentials en ervaren professionals een nieuwe wending in hun carrière.

Met een absolute focus op onze kandidaat bieden we de boeiendste jobs aan onder een onmiddellijk vast contract.

Onze klant, een firma in volle groei regio Vlaamse Ardennen is op zoek naar een Junior Technieker met Kennis Automatisatie (m / v) voor de dagploeg.

Candidate Profile

Je hebt minstens een technisch diploma op zak en combineert dit met relevante ervaring in de productieomgeving. Je houdt ervan om dagelijks voor nieuwe uitdagingen te staan.

Daarbovenop ben je leergierig en ambitieus en heb je een hands-on mentaliteit. Je hebt geen schrik om je handen vuil te maken.

Client Offer

Je komt terecht in een nieuw samengesteld team vol ambitieuze techniekers. Je krijgt de kans om mee te werken aan een uniek project.

Jouw verloning is bespreekbaar al naargelang jouw verwachting en ervaring.

Ben jij in staat dit project naar een hoger niveau te tillen ?

Contacteer Jelle Verlinden op 056 24 77 54 of stuur je CV naar jelle.verlinden manpower.be

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier