Senior Kwaliteitsverantwoordelijke
AGO Jobs & HR
Deinze, Oost-Vlaanderen, BE
3 dagen geleden
source : Jobat

Voor een bedrijf regio Deinze zijn we op zoek naar een voltijds Senior profiel als kwaliteitsverantwoordelijke. - Je bent binnen de onderneming verantwoordelijk als aanspreekpunt voor de productkwaliteit en je communiceert met de mensen op de werkvloer.

 • Je staat tevens ook in voor de controle betreffende de productieprocessen en je bent verantwoordelijk voor het uitwerken van interne audits en je begeleidt ook de externe audits.
 • Tenslotte ga je ook actief de klachtenbehandeling onder de loep nemen en voer je waar nodig correctieven en preventieve maatregelen door.
 • Voor deze functie zijn we op zoek naar een enthousiaste medewerker die de Nederlandse taal goed beheerst.Daarnaast ben je ook vertrouwd met het Office PakketEerdere ervaring in een soortgelijke functie is een pluspunt.

  Je bent bereid om van maandag tot en met vrijdag in een fulltime uurrooster te werken.Je hebt kennis van HACCP / BRC / IFS (>

  4j ervaring)·ook bereid is om ander administratieve taken uit te voeren (facturatie, klassement, ?) op termijn max 30% van het taken pakket-

  je kan zelfstandig werken- je kan alleen werken- meer dan puur uitvoerend werk kan uitvoeren- redenerend vermogen heeft-

  kan omgaan met een directe aanpak- achtergrond in de voeding is plus punt

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier