Teamleader food productie Gent
Life Sciences
Ghent, E Flanders, BE
7 dagen geleden
source : Monster

Teamleader food productie Gent Wat ga je doen? Je bent verantwoordelijk voor je team van 20 operatoren aan te sturen voor de verpakking of vleesafdeling in een twee ploegensysteem.

Doordat je een goede technische kennis hebt ben je het eerste aanspreekpunt van bepaalde storingen. Verder sta je in voor de werkindelingen, motiveren en het coachen.

Wat wordt jou geboden? Een marktconform salaris aangevuld met leuke extralegale voordelen. De kans om veel en snel bij te leren door verschillende trainingsmogelijkheden.

Doorgroeimogelijkheden in een snelgroeiend bedrijf. Je werkt in een hecht familie bedrijf met een goede sfeer en gezellige structuur.

Wat wordt er van jou verwacht? Je hebt reeds ervaring in de voedingsproductie, packaging / vleesbewerking (charcuterie) is een voordeel.

Je beschikt over een A2 diploma in een technische richting (mechanica, elektromechanica,...) Je hebt in het verleden ploegen aangestuurd van minstens 10 mensen.

Waar ga je werken? In een bedrijf dat zich specialiseert in het maken van charcuterie, vleesbewerking en het verpakken hiervan.

Meer informatie of direct solliciteren? Klik op de knop "solliciteer op deze vacature" om direct te solliciteren. Voor meer informatie over deze vacature of heb je andere vragen, dan kun je contact opnemen via +32 (0) 38 08 29 40.

Ben je zelf (momenteel) niet geïnteresseerd en ken je wel de juiste persoon voor deze vacature, twijfel dan niet om de vacature te delen.

Je zult hiervoor een beloning ontvangen! Four Life Sciences The recruitment scientist Locatie Gent Contactgegevens Shawn Bens T : +32 (0) 38 08 29 40 E : shawn.bens fourlifesciences.com

Step 2
Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier