chauffeur ce
Randstad
Olen, Antwerpen
5 dagen geleden

job description

Als chauffeur CE sta je in voor het transport van vleeswaren naar verschillende groothandels en grootdistributeuren in het land.

Je start op om 4u, begint met het laden van je vrachtwagen volgens planning van de route en vertrekt rond 4u30 - 5u in Olen.

Van daaruit kom je bij 4 - 15 klanten. Je komt wekelijks bij dezelfde klanten en dus komen de routes regelmatig terug. Rond 16u ben je terug in Olen.

De goederen die je vervoert staan op palletten en je kan lossen met een transpallet. Ben je sociaal, vlot, beleefd én ben je op zoek naar een functie in een aangenaam bedrijf, dan ben jij de persoon die we zoeken.

Als chauffeur kom je dagelijks in contact met de klanten en ben jij het gezicht van het bedrijf. Je hebt een goede kennis van het Nederlands.

Kennis van het Frans is een pluspunt, maar geen vereiste.

qualification

Je hebt een geldig rijbewijs CE met medische schifting en code 95Je hebt een goede kennis van het Nederlands.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier