Cybersecurity Specialist
Smals
Brussels, Brussels, BE
17 uur geleden
source : Jobat

Als Cybersecurity Specialist ben je verantwoordelijk voor de beveiliging van onze netwerken, systemen en data die gehost worden.

Je identificeert potentiële risico’s en geeft advies en ondersteuning bij het uitwerken van adequate security-strategieën.

Je staat in voor het bepalen en toepassen van normen, methodes, procedures, richtlijnen en IT-technische maatregelen die beantwoorden aan onze huidige en toekomstige noden.

Je brengt datastromen en architectuur in kaart en adviseert technische maatregelen. Je verzorgt eveneens de nodige upgrades betreffende de beveiliging en implementeert de noodzakelijke updates om de beveiliging zo optimaal mogelijk te verzekeren.

Je installeert, controleert en beheert de veiligheidscomponenten en beantwoordt de intrusiealarmen.

Threat hunting en ethical hacking klinken je dan ook vertrouwd in de oren. We verwachten ook dat je regelmatig rapporteert.

Zo kunnen we onze organisatie en collega’s bewust maken van de security-risico’s.

Ten slotte volg je de nieuwe technologieën binnen de markt inzake beveiliging op en ga je na in hoeverre ze een toegevoegde waarde kunnen betekenen voor de beveiliging van onze netwerken, systemen en data.

Je bent in het bezit van een Bachelor- of Masterdiploma, bij voorkeur in de informatica, en kan steunen op een eerste werkervaring in een gelijkaardige functie.

Je beschikt over een goede kennis van TLS-protocollen, Encryption Juggler, PKI, vulnerability scanners en sniffing tools.

Technologieën en producten gericht op netwerk- en serverbeveiliging zoals firewalls, network IDS, authentificatie- en autorisatiesystemen en VPN hebben voor jou geen geheimen.

Bovendien ken je netwerktechnologieën en -protocollen (TCP / IP). Je bent tot slot ook vertrouwd met Linux-omgevingen en scriptingtalen.

Je zin voor analyse en synthese stelt je in staat kwalitatief werk af te leveren terwijl het respecteren van de termijnen een prioriteit blijft.

Je hebt minstens een passieve kennis van het Frans en het Engels.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier