Field Service Engineer
Dematic
Zwijndrecht, Belgium
4 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Company Overview Dematic levert automatisatie-oplossingen aan diverse klanten uit allerlei sectoren in de industrie. Of het nu om zelfrijdende vorkheftrucks, automatisch geleidende vloerkettingbanen of stacker kranen in hoogbouwmagazijnen gaat, Dematic voorziet elke klant van een oplossing op maat.

Een goede verstandhouding en samenwerking met onze klanten staat dan ook centraal. Prettig samenwerken en de lat hoger leggen, daar gaan we met z’n allen voor! Om het team uit te breiden, gaat Dematic op zoek naar : The Role Field service Engineer Ben je een gebeten Field Service Engineer met een passie voor hoogtechnologische ontwikkelingen?

Hou je ervan deze om te zetten naar realistische oplossingen op maat? Wil je van het motto, We Deliver , ook het jouwe maken?

Dan ben jij bij Dematic aan het juiste adres! Functie Jij bent verantwoordelijk voor het onderhoud van de installaties bij onze klanten.

Dit zowel voor correctief, preventief als predictief onderhoud. Het mechanisch en elektrisch onderhoud aan conveyors, transportbanden, kranen, AGV’s, etc.

voer je uit rekening houdend met de veiligheidsvoorschriften. Je bent voor 1 dag of langere tijd aanwezig op de locatie van de klant, zowel binnen België als in het buitenland.

Soms werk je alleen maar meestal maak je deel uit van een team. Binnen onze bedrijfscultuur rekenen wij op jouw verantwoordelijkheidszin, openheid en gedrevenheid en kan jij daarmee rekenen op ons enthousiasme en passie om samen verder te groeien.

Profiel Je hebt een diploma elektromechanica, mechanica of elektriciteit. Basiskennis van automatisatie behoort tot je competenties.

Een 3-tal jaar ervaring is een pluspunt. Zelfstandig werken en individueel storingen oplossen is voor jou geen probleem.

Je hebt interesse in de toepassing van hoogtechnologische oplossingen in industriële omgevingen. Je werkt correct en houdt ook de nodige documenten correct bij.

Je neemt verantwoordelijkheid op. Je deelt vlot je passie. Je communiceert open in het Nederlands, Engels en graag ook Frans.

Shift- en weekendwerk vormen geen probleem voor jou What We Are Looking For Aanbod Een open cultuur met collega’s gebeten door techniek.

Een organisatie waarin er ruimte is voor initiatief en overleg. Opleidingen die bijdragen tot je persoonlijke ontwikkeling.

De mogelijkheid om je grenzen te verleggen, letterlijk en figuurlijk. Interessante verlofregeling met 36 vakantiedagen. Een interessant loonpakket aangevuld met extralegale voordelen waaronder : Firmawagen voor woon werkverkeerGSM met data abonnementLaptopNetto vergoedingenHospitalisatie- en groepsverzekering

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier