Medewerker fijne montage
Infinity Jobs
Brugge, Belgium
1 dag geleden

Functieomschrijving

Voor onze klant zijn wij op zoek naar een medewerker die instaat voor het monteren en solderen van elektronische componenten.

Je bouwt onderdelen en eindproducten dit zowel zelfstandig als in een klein team. Je houdt hier telkens rekening met de hoge kwaliteitseisen.

Er wordt gewerkt van maandag tem vrijdag en dit met glijdende uren. Je start op tussen 6u30 en 8u en werkt dan tot 15u of 17u.

Taken en profiel

Ervaring met fijne montage en / of solderen is een vereiste. Nauwkeurig werken is voor jou dus geen probleem. Je houdt ervan geconcentreerd te kunnen werken en hecht heel veel belang aan het nastreven van en perfecte kwaliteit.

Aanbod

Je komt terecht in een zeer sterke speler op de markt. Het bedrijf hecht heel veel belang aan een goede werksfeer en bedrijfscultuur.

In totaal heb je recht op 36 vakantiedagen. Zeer mooi uurrooster en aantrekkelijk loon aangevuld met maaltijdcheques. Bij vast contract komt daar ook nog een groepsverzekering bij.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier