Servicetechnieker
Infinity Jobs
Brugge, Belgium
1 dag geleden

Functieomschrijving

Als servicetechnieker kom je terecht binnen de dienst onderhoud en herstellingen van hydraulische liften en rolbaaninstallaties.

Na een opleidingsperiode ben je samen met 4 andere collega’s verantwoordelijk voor het preventief onderhoud, herstellingen en modernisaties van alle liften en machines op elektrisch en mechanisch vlak.

Na een opleidingsperiode word je ingeschakeld in een beurtrol om die permanentiedienst te verzekeren.

Taken en profiel

Je bent in het bezit van een A2 diploma elektro-mechanica, elektriciteit of gelijkwaardig.Basiskennis elektriciteit en mechanica zijn essentieel.

Je hebt relevante en nuttige kennis van informaticatoepassingen.Elektrische schema’s kunnen lezen is een pluspunt.We zijn op zoek naar gemotiveerde medewerkers die zelfstandig en flexibel kunnen werken.

Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en hebt een verzorgd voorkomen. Je bent in het bezit van een rijbewijs B.

Aanbod

Onze klant biedt je een gevarieerde job aan in een aangename en familiale sfeer. Je beschikt over een modern uitgeruste servicewagen en wordt ingedeeld in een ploeg met enthousiaste en toegewijde collega’s.

Via interne opleidingen (gegeven door collega’s) krijg je de kans om je kennis en vaardigheden uit te breiden.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier