Process Coach
Colruyt Group
Halle, Vlaams-Brabant, België
1 dag geleden
source : Jobat

Je coaching skills uitleven in een job met impact? Als process coach adviseer en train je onze business (Colruyt, OKay, Bio-Planet, Eoly ) in het procesmatig ondernemen.

Reken op een boeiende reis, want jij kan je rol - samen met je collega’s - zelf verder vormgeven.

Domeinwerking maakt deel uit van de strategie van Colruyt Group. Het doel is om voor een thema als service, process & organisation kennis in onze groep uit te wisselen en verder uit te bouwen.

Jouw domein heeft drie vakcentra, waarin specialisten nadenken en waken over procesmatig ondernemen, werkvereenvoudiging en organisatie-inrichtingen .

Dat is waar jij in the picture komt.

Je hebt vanuit het vakcentrum procesmatig ondernemen een adviserende, coachende en verbindende rol voor de medewerkers die dagelijks bezig zijn met proceswerking : in alle lagen van onze business, van strategie over tactics tot operations.

Je analyseert hun noden . Welke processen kunnen makkelijker? Waar ondervinden collega’s regelmatig problemen? Je werkt methodieken, tools en technieken uit die medewerkers helpen om stapsgewijs een werkproces te verbeteren.

Daarnaast denk je na over Colruyt Group als een lerende organisatie en zorg je met je vakcentrum voor de systematische opbouw van kennis.

Je zoekt ook naar een omvattende, consistente aanpak voor het ontwerp en de implementatie van (herbruikbare en customized) oplossingen.

Je rol is dus veel meer dan procesoptimalisatie . Je levert ook een cruciale bijdrage aan het delen van informatie en knowhow, de organisatie en de services.

Hoe pak je dit concreet aan? Dat bepaal je grotendeels zelf. Je krijgt ruimte om je eigen plan en initiatieven op poten te zetten, om dingen te proberen, om te leren en te luisteren, en om je coachende rol gaandeweg helemaal te finetunen .

Dit is een mooie uitdaging voor wie deze boeiende reis mee wil aangaan.

Je werkt in ons hoofdkantoor in Halle en kan 1 à 2 dagen per week terecht in onze regionale kantoren in Merelbeke, Haasrode, Mechelen

 • Kennis en ervaring Eerdere ervaring binnen process of informatiemanagement heb je nodig. Even belangrijk zijn je drive om erin te vliegen en je engagement.
 • Coaching skills Je bent voldoende flexibel om je coachende rol op te bouwen met het materiaal en de kennis die je in onze business vindt.
 • Je kan ook goed om met verschillende types mensen en weet hoe je hen optimaal begeleidt.

 • Trekkersrol Je kan anderen inspireren en enthousiasmeren om samen te werken rond procesoptimalisatie en knowledge sharing.
 • Zo zorg jij ook voor stevige bruggen tussen verschillende diensten.

 • Communicatieskills In een adviserende rol als de jouwe is het belangrijk dat je klare taal spreekt en toegankelijk bent.
 • Zo bouw je ook vlot een netwerk uit dat je missie graag mee uitdraagt.

 • Initiatiefnemer Je houdt ervan om te vertrekken van een wit blad, dat zie jij als een grote speeltuin om je in uit te leven.
 • Je pakt de zaken ook met twee handen vast en bent een plantrekker.

 • Conceptuele denker Je kan een helikopter-view aannemen en op strategisch niveau een organisatie, optimalisaties, samenwerkingen uitdokteren.
 • Daarbij helpen je analytische skills je om je concept te vertalen naar een concreet actieplan.

 • Talenkennis Je communiceert vlot in het Nederlands en Engels. Je hebt een basiskennis van het Frans. Zo kun je voor al je collega’s, partners en stakeholders je rol optimaal vervullen.
 • Pionier hier Samen met specialisten en medewerkers uit alle hoeken van Colruyt Group. Je krijgt alle vrijheid om je rol uit te werken en te laten evolueren.
 • Impact en verantwoordelijkheid Het resultaat van je inspanningen mag er wezen : hechte samenwerkingen, efficiënte processen en vakcentra die bulken van de knowhow rond die processen.
 • Netwerk Je komt met veel verschillende vakspecialisten in contact en bouwt in een mum van tijd een breed netwerk op.
 • Groeimogelijkheden Om je te helpen evolueren in je rol, kun je steeds rekenen op een breed aanbod professionele en persoonlijke opleidingen.
 • Aantrekkelijk loonpakket Boven op een aantrekkelijk loon krijg je extralegale voordelen zoals een bedrijfswagen, maaltijdcheques en winstdeelname.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier