Logistiek Manager
Accent
Antwerpen, Antwerpen, België
5 dagen geleden
source : Jobat

In het kader van de verdere groei van ons bedrijf door de bouw van het gloednieuwe distributiecentrum in Olen zijn we op zoek naar een Logistiek Manager.

Je staat in voor een goede en correcte logistieke flow van ons distributiecentrum. Concreet betekent dit :

Je bent verantwoordelijk voor de volledige logistieke structuur binnen onze organisatie waarbij je de Warehouse Supervisor direct aanstuurt.

Je denkt en werkt zowel operationeel als strategisch.

Op basis van je analyses ga je op zoek naar verbetering en optimalisatie van de logistieke flows en systemen en ondersteun je een vernieuwende aanpak waar nodig.

 • Je doet de forecasting m.b.t. bezetting en workload. Je staat in voor het dagelijks overleg met de betrokken diensten rond korte en lange termijn doelen.
 • Je implementeert onze nieuwe logistieke structuur in samenwerking met HR.
 • Je bepaalt de KPI?s volgt het KPI dashboard op en staat in voor de rapportering.
 • Je houdt toezicht op orde netheid veiligheid en 5S.
 • Je maakt deel uit van het managementteam.
 • We zoeken iemand

  Met reeds enkele jaren werkervaring binnen logistiek (warehouse) : je hebt kennis van de logistieke processen in een bedrijf.

  Uiteraard kan je ook reeds leidinggevende ervaring voorleggen : met jouw people skills kan je de prestaties attitude en competenties van jouw team optimaal benutten én nog verder ontwikkelen.

  Je bent een sterk leider met ervaring in change management.

  Analytische vaardigheden en oplossingsgericht werken : je denkt in oplossingen eerder dan in problemen. Jouw aanpak is hands-on.

  Sterke communicatieve vaardigheden : je kan weerstand ombuigen in een positieve verandering en hanteert een proactieve communicatie.

  KMO-mentaliteit : je adviseert de zaakvoerders maar je beseft dat zij de eindbeslissing nemen.

  Je komt terecht in een snelgroeiend en innovatief familiebedrijf met een open bedrijfscultuur waar collega?s kort bij elkaar staan en in een positieve sfeer samenwerken.

  Bij onze klant ben je als medewerker geen nummer want een persoonlijke aanpak vinden ze belangrijk. De klant biedt een job met veel autonomie en uitdaging evenals een marktconform salarispakket.

  Maak daarnaast gebruik van de klant zijn Flex Income Plan en je kan zelf je extralegale voordelen kiezen bv. een fiets leasen je hospitalisatieverzekering laten terugbetalen etc.

  Tijdens de koude wintermaanden voorziet onze klant hun medewerkers op dinsdag en donderdag van een heerlijk kopje verse soep.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier