Supply Chain Manager
Michael Page
Zwijndrecht, Belgium
4 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Bullet points Een leidinggevende positie in een gezond productiebedrijf Verantwoordelijk voor logistiek, productieplanning en warehouse activiteiten Over onze klant Onze klant is een producent voor de bouwsector en maakt deel uit van een internationale groep.

Met oog voor duurzaamheid en kwaliteit vormen ze een vaste waarde als marktleider in hun segment. Taken en verantwoordelijkheden - Je coördineert alle logistieke flows en maakt de logistieke planning op.

 • Je stuurt een team van 15 medewerkers aan (mix arbeiders en bedienden) - Je zorgt voor het ontvangst van binnenkomende materialen die in het warehouse worden gestockeerd.
 • Je maakt een optimale productieplanning op aan de hand van de forecast en de demand planning. In eerste instantie kijk je naar de lange termijn planning, die je op korte termijn telkens aanpast.
 • Je detecteert botllenecks en gaat op zoek naar verbeteringen in de bestaande logistieke processen in samenspraak met productie.
 • Je werkt nauw samen met productie en rapporteert aan de Plant Manager. Profiel - Je behaalde een bachelor diploma in een relevant domein (logistiek / commercieel / technisch).
 • Je hebt minstens 5 jaar ervaring in een gelijkaardige leidinggevende rol binnen een productieomgeving. - Je beschikt over een hands-on mentaliteit en hebt goede communicatieve vaardigheden.
 • Je gaat graag analytisch aan de slag en kan procesmatige zaken overzichtelijk aanpakken. - Je spreekt vlot Nederlands en Engels, Frans vormt een troef.
 • Je kan goed overweg met ERP-systemen, bij voorkeur SAP Aanbod - Een marktconform salaris, aangevuld met extralegale voordelen - Een stabiele en aangename werkomgeving - Glijdende werktijden - Mogelijkheid tot het leasen van een elektrische fiets
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier