Stage - Preventie & Welzijn
Volvo Group
Gent
2 dagen geleden
source : Student.be

Description de l'entreprise

Introductie

Volvo Service Market Logistics maakt deel uit van de Volvo Group Truck Operations. We zijn een organisatie van ongeveer 4000 medewerkers op meer dan 40 locaties.

We leveren elke dag worldclass operational excellence’ voor onze klanten, gebaseerd op smart logistics solutions’. In onze jobs zijn we verantwoordelijk voor het ontwikkelen, managen en optimaliseren van deze Service Market supply chain voor alle Volvo merken en joint ventures.

De scope van SML staat in voor flow optimalisatie, inventory management, distributiecenteroperaties, douane en handel. Daarnaast staan we in voor het ontwikkelen van logistieke oplossingen om de hoogst mogelijke partsbeschikbaarheid, leveringsprecisie en kwaliteit wereldwijd te garanderen.

We streven naar een innovatieve en diverse werkomgeving, met aandacht voor de Volvo Group waarden.

Ontmoet jouw team

Volvo Service Market Logistics heeft de overtuiging dat ongevallen, incidenten, verwondingen, bijna-ongevallen, werkgerelateerde ziekten en onveilige handelingen en omstandigheden kunnen worden voorkomen.

Bovendien worden alle werknemers betrokken bij de continue verbeteringen van de werkomgeving. Met de ondersteuning van de 3 Health & Safety-experts, implementeert het management de beste werkwijzen voor de werkomgeving.

Description de la fonction

Jouw ideale job?

 • Als stagiar werk je mee aan de optimalisatie van de werkomgeving, welzijnsprocessen en procedures onder begeleiding van de H&S-experts.
 • Je vervult opdrachten en taken in overeenstemming met de welzijnswetgeving en met het welzijnsbeleid van de organisatie.
 • Je begeleidt werknemers en leidinggevenden in het optimaliseren van een veiligere werkomgeving.
 • Profil recherché

  Zijn wij 'the perfect match'?

 • Je bent in opleiding voor het getuigschrift Preventieadviseur niveau 1 of 2’
 • Krachtlijnen van jouw werkattitude zijn : Teamspeler met een hands-on mentaliteit en pragmatische aanpak Heldere communicator en bezielende persoonlijkheid Analytisch en organisatorisch sterk Preventie is meer dan een job, het is een passie.
 • Je hebt goede kennis van het Engels en kan vlot overweg met de reguliere softwarepakketten"

  Bijna overtuigd?

  Je komt terecht in een team van enthousiaste en gepassioneerde collega's die jou ten alle tijde zullen ondersteunen om de stageperiode op een vlotte en kwaliteitsvolle wijze tot een geslaagd einde te brengen.

  We voorzien voldoende feedback momenten om jou op weg te helpen bij jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling.

  Dit is jouw moment om te stralen

  Ben je op zoek naar een boeiende en uitdagende stageperiode in een professionele werksfeer? Aarzel niet en solliciteer nu!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier