hulpmonteur
Accent
Heist-op-den-Berg, BE
1 dag geleden

Onze klant is actief over heel Belgie endraagt bij aan een veilig en efficiente samenleving, met eenmaatschappelijk verantwoord karakter en respect voor people, planeten profit maak ze zowel op menselijk als maatschappelijk vlak hetverschil.

Ze zijn actief in meer dan 6 specifieke vakgebieden endagelijks zorgen ruim 1800 medewerkers ervoor dat klanten zich meteen gerust gemoed kunnen toeleggen op de core business van huneigenorganisatei.

Functiebeschrijving

Alsmonteur alarm- en beveiligingsinstallaties zorg jij voor deperfecte aansluiting bij onze klanten. Samen met een hoofdmonteurtrekken jullie het veld in om de klus te klaren en na het uitvoerigtesten en zorgvoldig controleren ga je naar een volgend project.

Deafspraken die gemaakt zijn met onze klanten krijgen in jouw handenvorm en je voert deze netjes en correct uit. Elke locatie is andersen ook de klanten hebben allemaal specifieke beveiligingsbehoeften,ieder project is een nieuwe uitdaging waar jij je schouders onderzet.

Jouw technisch inzicht en praktische aanpak komen dus goed vanpas alsook je oplossendredeneren.

Functie-eisen

Jehebt een behoorlijke technische kennis bij voorkeur inelectriciteit of elektronica, je bent iemand die graag de handenuit de mouwen steekt.

Iedere dag iets nieuws, niet weten waar jeterecht komt of welk project je gaat realiseren geeft jou juist dekick om het goed af te leveren.

Je bent iemand die heel flexibelis, je maakt graag lange dagen en vroeg opstaan om op tijd bij je1e klant aan te komen is geen enkele moeite.

Je kan je goedverstaanbaar maken in Nederlands en de kennis van een andere taalis eenpluspunt.

Arbeidsvoorwaarden

Jekomt terecht in een organisatie met een maatschappelijke rol waarjij ook jouw steentje kan bijdragen aan het verbeteren hiervan.

Deinvesteringen die de organisatie doet in haar medewerkers zijneindeloos en ze garanderen iedere medewerker dat ze heel sterkinzetten op persoonlijke ontwikkeling en groei.

De evolutie vaneigen medewerkers primeert en respect voor collega's, klanten enplaneet staan absoluut centraal. Los daarvan kan je rekenen opdoorgroeimogelijkheden zowel horizontaal als verticaal.

Er heerstnog steeds een zeer familiale sfeer en werking en dat voel jemeteen!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier