test coördinator
Randstad
Hasselt, Limburg
6 dagen geleden

job description

Als test coordinator (70%) en test analist (30%) zorg je voor een efficiënte werking van je team waarbij je verantwoordelijk bent voor de winstegevendheid van je projecten en voor de groei en ontwikkeling van je team.

Je zorgt samen met je Operations Manager voor een succesvolle uitbouw van de afdeling in functie van de waarden van het bedrijf en dat van de klant.

Je analyseert de test requirements, ontwikkelt testen en testplanningenJe bent zorgvuldig in het afwegen van de verschillende risico's en stemt de regressieplannen hierop afJe beheert het testproces, stelt verbeteringen voor en doet de implementatieJe begrijpt IT architectuur en beslist welke componenten getest moeten worden en op welk niveauJe bent sterk betrokken bij de QA manager en kan zaken in vertrouwen uit handen gevenJe basislocatie is het Waasland (BE) en 1 dag per week in het hoofdkantoor in Hasselt

qualification

Professionele Bachelor elektronica-ICTProfessionele Bachelor toegepaste informaticaAcademische Bachelor informaticaMaster informaticaMaster na master Computer Science Je hebt een Bachelor / Master in computerwetenschappen of elektronicaJe gaat richting 5 jaar ervaring in het uitvoeren van Software Testen.

Je hebt best een eerste ervaring in testmanagement en coördinatieJe kennis van het Nederlands en Engels (spreken / lezen / schrijven) is uitstekendJe bent bereid om te reizen naar klanten in België / Europa Aantrekkelijk loonpakket met een Flex Income PlanPersoonlijk opleidingsbudget en toegang tot de meest geavanceerde opleidingssites.

Interesse ? Solliciteer online en voeg jouw CV in Word-formaat toe

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier