poetshulp Dendermonde
Accent
Dendermonde, BE
2 dagen geleden

Onze klant is een schoonmaakbedrijf datmeedenkt met zijn klanten, en dat flexibel, effici nt en vakkundigte werk gaat. De werknemers zijn betrokken bij de klanten en hunjob.

Ze doen hun uiterste best om de juiste profielen met de juistefunctie te matchen, want hun motto is : Werknemers die gelukkigzijn in hun job, kunnen hun klanten beter van dienst zijn.

Met hunenthousiasme en aanpak laten hun werknemers hun klanten letterlijken figuurlijkstralen

Functiebeschrijving

Zoekje een professioneel schoonmaakbedrijf voor de schoonmaak vankantoren, overheden, onderwijs- of zorginstellingen? Onze ervarenschoonmakers zijn je graag van dienst.

Wij zetten in op kwaliteit,maar verliezen ook de totaalervaring niet uit het oog. Zo zal ertijdens het schoonmaken van een kantoor niet enkel voor gezorgdworden dat de wc schoon is, hij zal ook lekker ruiken.

Dit klinktlogisch, maar is lang niet altijdevident.

Functie-eisen

Zoekje een schoonmaakbedrijf dat meedenkt en dat flexibel, effici nt enuiterst vakkundig werkt? Dan is de unieke schoonmaakaanpak van onzeklant juist wat je nodig hebt.

Bij ons gaan schoonmaken enhospitality hand in hand. Onze werknemers zijn betrokken bij hunjob en bij je organisatie. Wij matchen de juiste profielen met dejuiste functie, want werknemers die gelukkig zijn met hun jobkunnen je beter van dienst zijn.

Met hun enthousiasme enprofessionele aanpak laten onze werknemers je organisatie stralen.Letterlijk enfiguurlijk.

Arbeidsvoorwaarden

 • Afwisselendejob in de schoonmaaksector
 • Verantwoordelijkheid over een aantal klanten
 • Mogelijkheid tot zeer zelfstandig werken
 • Aantrekkelijke verloning
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier