Projectcoördinator Antwerpen
PPG
Hasselt, Limburg, Belgium
6 dagen geleden

Voor Sigma Coating zoeken wij op kortetermijn een Projectcoördanitor voor de regio Antwerpen. Als Projectcoördinator SigmaCoatings Antwerpen ben je verantwoordelijk voor het plannen, organiseren en coördinerenvan projecten voor onze klanten.

Hiervoor werk je nauw samen met hetverkoopsteam in je regio. Je geeft advies aan grote klanten, je maakt inoverleg projectafspraken en volgt deze op.

Je begeleidt en controleert deuitvoering van de projecten.

Je bent hetaanspreekpunt voor de opdrachtgevers en de verkoop. Je ondersteunt en begeleidthet team dat betrokken is bij de uitvoering van het project.

Daarnaast sta je invoor de correcte rapportering over de voortgang van de projecten. Vanuit jeervaring geef je input om de werking steeds te verbeteren en je hebt al enkelejaren relevante ervaring in een gelijkaardige functie.

Je bentresultaatgericht, pro actief ingesteld en je hebt overtuigingskracht vanuit eenrespectvolle houding.

Ervaring in de sector van architectural coatings is zeker een meerwaarde. Je hebt daarnaast ervaring in projectwerk en grote opdrachten schrikken je niet af.

Je hebt ervaring met grote bouwprojecten. Je bezit een diploma binnen de bouwkunde of gelijkwaardig door ervaring.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier