ONDERHOUDSTECHNIEKER HVAC
Accent
Jabbeke, BE
3 dagen geleden

Deze firma gelegen in Jabbeke kan intussenmet trots meer dan 40 jaar ervaring voorleggen. Door hun jarenlangeervaring heeft de firma een vast en stabiel klantenbestand.

Dewerven zijn gelegen in de ruime regio van Brugge en de kustregio.Ze leggen de lat voor zichzelf hoog. De technieken binnen de sectorevolueren snel.

Bijscholing om op de hoogte te blijven is voor hendan ook een must. Van verwarmingsinstallaties vloerverwarmingsanitair hernieuwbare energie badkamerontwerpen tot onderhoud enherstel.

Ze zijn veelzijdig in hun vak. Spreekt deze vacature jeaan? Bel me op het nummer 0473 84 49 02. Indien je nog werkt kan jeme ook na de werkuren op dit nummer bereiken.

Niet voor de volle100% overtuigd? Aarzel zeker niet om me te contacteren zodat ik jede andere mogelijkheden kanvoorstellen.

Functiebeschrijving

Jedag als onderhoudstechnieker voor deze firma gelegen in Jabbeke iseen dag vol variatie. Je vertrekt dagelijks vanuit het depot inJabbeke.

Dit samen met vader en zoon of zelfstandig afhankelijk vanhet type werk. Zo'n 50% van de werken zijn onderhoudswerken aanHVAC installaties.

De andere 50% zijn zeer uiteenlopende sanitairewerkzaamheden. Je staat in voor onderhoud en herstellingen aangasketels regelt centrale verwarmingsinstallaties voertherstellingen uit aan sanitaire toestellen en krijgt eveneens temaken met volledige badkamerrenovaties.

Je zal hoofdzakelijk aan deslag gaan met Buderus maar je krijgt eveneens met Vaillant Bulex enandere toestellen temaken.

Functie-eisen

Alsonderhoudstechnieker voor deze firma is het de bedoeling dat je eenvaste waarde gaat vormen binnen de firma. Vader en zoon willeniemand aan hun zijde die samen met hen toekomstgericht denkt.

Verder ben je in het bezit van volgende kwalificaties :

 • Je bent in het bezit van een G1-attest;
 • Je hebt ervaring met onderhoud enherstellingen aan gasketels;
 • Je hebt notie vanallerhande regelingen voor CV installaties;
 • Jebent op de hoogte van de hydraulische kant van CV installaties;
 • Je bent in staat allerhande onderhoudswerkenen herstellingen te doen aan sanitaire toestellen.
 • Nadat de zaakvoerder je wegwijs heeftgemaakt binnen de firma en hun manier van werken verwachten ze datje net zoals hen de lat hoog legt in je projecten.

  Je weet hoe jede klanten van de beste service kan voorzien en voert deze steedsuit met een lach. Deze firma staat namelijk gekend voorklantvriendelijkheid en flexibeleservice.

  Arbeidsvoorwaarden

  Jekomt terecht in een kleinschalige firma. Vader en zoon ontfermenzich samen met jou over het werkveld. De zus van de zaakvoerderontvangt je dagdagelijks met een lach op het bureel.

  De firma kanjarenlange ervaring voorleggen. Deze ervaring zou je overgedragenkrijgen. Op termijn is het de bedoeling dat je samen met de zoonvan de zaakvoerder hun stabiel klantenbestand de kwalitatieveservice blijft bieden die ze op vandaag gewend zijn.

  Je kan rekenenop een mooie verloning en alle voordelen die gekoppeld zijn aanwerk in de bouwsector. Indien de samenwerking goed verloopt zal menje met plezier een vast contract aanbieden.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier