Verkoper - Shopping Center Waasland - CDD - 20H - V/M
COURIR
Sint-Niklaas, BE
5 dagen geleden
source : Fashionunited
 • Courir, opgericht in 1980, is een Frans bedrijf dat sinds 2016 de leider van de sneaker in Frankrijk is.Courir is een internationaal netwerk van + 300 winkels, + 2000 medewerkers en dat blijft zich ontwikkelen.
 • Courir dat isSHARE THE SNEAKERS SPIRIT* !!!* De sneaker is vooral een gemoedstoestand die iedereen zich op zijn eigen manier kan eigen maken en transformeren.

  Om onze ontwikkeling in Frankrijk en daarbuiten te ondersteunen, zijn we op zoek naar nieuwe talenten!Verkoper - Shopping Center Waasland - CDD - 20H - V / MMissiesBen jij op zoek naar een dynamische baan?

  Ben je op zoek naar prestatie?Binnen deWaasland-winkel en verbonden aan het winkelmanagementteam, bieden we je de mogelijkheid om nieuwe uitdagingen aan te gaan door je kwaliteiten als handelaar uit te drukken.

  Sluit je aan bij Courir, de leider in sneakers in Frankrijk (300 winkels in Europa) en in volle ontwikkeling in België.Beschikbaar, dynamisch en glimlachend, uw kennis van de producten en uw veelzijdigheid (voorraden en contant geld) verzekeren u dat u uw verkoopberoep beheerst.

  Rigoureus en georganiseerd, u zorgt voor het goede gedrag en de netheid van de winkel, evenals het respecteren van merchandisingnormen.

  Je neemt deel aan de uitvoering van commerciële operaties.Profiel : Met ervaring in een profit center (idealiter verworven in de Retail sector), heb je een teamgeest en een voorliefde voor uitdaging.

  Je modebewustzijn zal een echte troef zijn.Deelnemen aan Courir is om een professionele en persoonlijke ervaring te beleven waar vraag, voorbeeldigheid, cohesie, service en plezier dagelijks worden gecombineerd.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier