Inkoper
Whoohoo
Antwerpen, Belgie
3 dagen geleden

Over de functie

De organisatie bevindt zich in een transitieproces, wat ook geldt voor de afdeling inkoop. De Manager Procurement geeft leiding en richting aan deze transitie voor wat betreft inkoop en zorgt dat de veranderingen succesvol worden geïmplementeerd binnen de organisatie.

De strategisch inkoper ondersteunt de Manager Procurement daarin.

Als strategisch inkoper ben je verantwoordelijk voor de optimale inkoop (kwaliteit en markconforme prijs) van materialen en diensten en projectinkopen.

Het implementeren van contract- en leveranciersmanagement, minimaliseren van inkooprisico’s, bewaking van kwaliteit van leveranciers (leveranciersbeoordelingen, kwaliteitssysteem, opvolging van klachten), de organisatie en optimalisatie van inkoopprocessen binnen de organisatie.

Je beschikt over :

 • Minimaal een bacheloropleiding
 • Vijf jaar ervaring als inkoper in een industriële en / of technische omgeving
 • Kennis en ervaring op het gebied van contract- en leveranciersmanagement
 • Een goede beheersing van het Nederlands en het Engels in woord en geschrift
 • De flexibiliteit om soms op locatie in Rotterdam (NL) te werken
 • Over het bedrijf

  Je komt terecht in een jonge, groeiende en gezonde onderneming. Daarnaast krijg een boeiende job met ruimte voor initiatief en geniet je van opleidingsmogelijkheden.

  Flex

  Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

  Solliciteren

  Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier