Graduate Position: Financieel administratieve office medewerker
Gloriant Belgium
Berchem
2 uur geleden
source : Student.Be

Voor de vestiging in Berchem / Antwerpen hebben we een open vacature voor een financieel administratief medewerker. In deze gevarieerde functie stroop je zelf de mouwen op om actief mee op maar bent prima in staat om (na je inwerk periode) zelfsturend te werken.

Je verricht administratieve en organisatorische werkzaamheden om de zaken op kantoor efficiënt en soepel te laten verlopen.

Zo ben je verantwoordelijk voor het beheren van het wagenpark, je regelt de verzekeringen en houdt de contract- en licentieadministratie up-

to-date. Maar daarnaast ondersteun je ook de collega’s van finance waarbij je helpt bij het aanmaken van verkoopfacturen en bestelbonnen.

Je werkt hierbij samen met externe boekhouders-accountants in België en Nederland.

Je bent multi-inzetbaar in de afhandeling van de talrijke vragen van het bedrijf of van elders en houdt van organiseren.

Je verzorgt inkomende en uitgaande communicatie en je volgt ze op. Als rechterhand van de directie ga je om met vertrouwelijke informatie .

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier