Projectleider - Burgerlijke bouwkunde (m/v)
Konvert Construct Leuven
Vilvoorde, BE
5 dagen geleden

Profiel

Voor een bedrijf Regio Brussel, is Konvert Construct opzoek naar een projectleider Burgerlijke bouwkunde. Je zal verantwoordelijk zijn voor de opmaak van wapening- en bekistingsplannen voor betonconstructies en het aansturen van de prefab beton afdeling.

Je geeft ondersteuning voor de werf betreffende de opmaak van uitvoeringstekeningen. Ook ga je creatief op zoek naar de meest geschikte uitvoeringsmethodes in samenspraak met de projectmanagers en bestudeer je alternatieve mogelijkheden tot overgaan van ter plaatse gestort beton naar prefab beton.

Ben je de geschikte kandidaat? Laat ons dan snel iets weten!

Aanbod

Aanbestedingen of antwoorden op aanbestedingen opstellen. Bepalen van of bijdragen tot de ontwikkelingsstrategie van een gebied.

De activiteiten van een team coördineren. Een gemeentelijk ruimtelijk uitvoeringsplan opstellen. Het actieplan uitwerken en het ontwikkelingsproject opstartenIntern en extern communicerenHet partnernetwerk coördineren.

Informeren en overleggen over de lokale ontwikkelingsstrategieën tijdens professionele ontmoetingen. Projecten coördineren voor : Stedelijke ontwikkeling.

Sociaal-economische gegevens van het gebied analyserenAlgemene lijnen voor acties bepalen, volgens de lokale ontwikkelingsvereisten.

Uitwerken of meewerken aan de uitwerking van het lokale ontwikkelingsprojectSteun bieden aan de partnerorganisaties Je komt terecht binnen een jonge en dynamische werksfeerje hebt een gevarieerde en uitdagende functie met doorgroeimogelijkheden in België maar ook op internationaal vlakje krijgt permanente opleidingsmogelijkheden Je ontvangt een aantrekkelijk salarispakket aangevuld met extralegale voordelen

Vereiste kwalificaties

Je bent gemotiveerd en dynamischJe beschikt over een diploma industrieel- of burgerlijk ingenieur bouwkunde Je hebt enkele jaren ervaring in gewapende betonconstructiesJe hebt inzicht voor de opmaak van wapeningstekeningen en uitvoeringsplannen Kennis van Frans is een pluspunt net zoals de kennis van tekenprogramma's (AutoCAD, Allplan, ...)

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier