Hou jij van creatieve activiteiten en afwisseling? - Geel
11.11.11
Geel, BE
1 dag geleden

Jouw profiel

Ben jij creatief en bedenk je graag leuke activiteiten voor kinderen en hun ouders? Ben je sociaal aangelegd en wil je ouders helpen om een leuke tijd te beleven met hun kinderen?

Vind je bewegen en gezonde voeding voor kinderen ook belangrijk? Woon je in de buurt van Geel?

Dan zoeken we jou voor onze DOE-namiddagen in het Huis van het Kind Geel. Zo zorg je ervoor dat de ouders uit de buurt elkaar leren kennen en dat de kinderen tot 6 jaar zich kunnen uitleven.

Taakomschrijving

Als vrijwilliger krijg je, samen met een enthousiast team, de kans actief de agenda van de DOE-namiddagen vorm te geven en werk je mee aan de voorbereiding en begeleiding van de activiteit.

Hierbij moedigen we je creativiteit en enthousiasme sterk aan om een leuk aanbod aan knutsel en beweegactiviteiten op punt te zetten. (Link)

Als vrijwilliger kan je verschillende vormingen volgen om je vaardigheden te versterken. Wij kijken samen met jou waar je nood aan hebt en wat wij je kunnen bieden.

Bovendien kan je ook deelnemen aan verschillende ontmoetingsmomenten en leer je nieuwe mensen kennen.

Waar?

Huis van het Kind Geel (Brigandshof 3, 2440 Geel).

Wanneer?

Wekelijks op woensdagnamiddag van 12.45 tot 15.45 uur, uitgezonderd tijdens de schoolvakanties.

Wat is VIVA-SVV provincie Antwerpen vzw?

VIVA SVV is een socioculturele organisatie die vrouwen en gezinnen lokaal samenbrengt rond thema’s als gezondheid, gezin en gelijke kansen.

Hierbij creëren we met VIVA-Hotspots’ een ontmoetingsplaats met leuke wekelijkse DOE-namiddagen en organiseren we regelmatig infosessies op maat van gezinnen met kinderen van 0 tot 6 jaar.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier