Online Taaltrainer
Nederlandse Academie - Professional Education
Brussel
2 dagen geleden
source : Student.be

Voor ons online platform Fullingua, zijn we op zoek naar studenten die Nederlandse les willen geven. Als kinderen van jullie tijd kennen jullie als geen ander de geheimen van het internet en de nieuwste technologie, dus wie is er beter geschikt dan een millennial?

Je kan van thuis uit werken, in de bibliotheek en zelfs vanop de trein, zolang je beschikt over een computer en een stabiele internetverbinding.

In sessies van 20 minuten breng je cursisten van allerlei slag zakelijk Nederlands bij. Je focust je daarbij op het beroep van je cursist en de taalsituaties die hij of zij op het werk tegenkomt.

Door het specifieke karakter van de lessen, vraagt het weinig voorbereiding avn jou als leraar; je cursist verzorgt immers alles en gebruikt authentiek taalmateriaal uit eigen omgeving.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier