Werftoezichter Infrastructuur
ARCADIS Belgium nv
Gent, BE
2 uur geleden

Functie

Als Werftoezichter binnen weg- en rioleringsinfrastructuur bij Arcadis focus je doelbewust op technisch toezicht, veiligheid, kwaliteit, werforganisatie en operationele werfcontrole, rapportering en verslaggeving.

Je voert controle op de maandelijkse vorderingsstaten en de uitgevoerde werken volgens de plannen en gemaakte afspraken.

Je voert proeven uit om de conformiteit tussen kwaliteit van de werken en bestek te garanderen.

Verder woon je werfvergaderingen en andere overlegmomenten bij en participeert hierin actief (overleg met o.a. gemeentebesturen, nutsmaatschappijen, buurtcomité, politie, ).

Profiel

 • Je beschikt over een hogere technische opleiding of je kan relevante werkervaring voorleggen.
 • Je hebt minimum een eerste ervaring op de werf (uitvoering!) binnen infrastructuur (wegenis en riolering) en dit binnen een Studiebureau of een Opdrachtgevend bestuur.
 • Je hebt kennis van en ervaring met de wetgeving op overheidsopdrachten en standaardbestek 250.
 • Indien je in het bezit bent van een attest Veiligheidscoördinator, is dit een plus.
 • In deze functie van Werftoezichter is het belangrijk dat je een vlotte, stressbestendige communicator bent die veiligheid, kwaliteit en netheid hoog in het vaandel draagt.

  Aanbod

  Wat mag je van ons verwachten?

  Onze VISIE bij ARCADIS is al snel onze PASSIE geworden : Improving the quality of life.

  Deze passie, onze mensen en de samenwerking met onze klant geven ons de kans om de toekomst van de wereld vorm te geven.

  JOUW VOORDELEN : 1,5 MILJOEN EURO.

  Hebben we jouw aandacht? Mooi zo.

  Die 1,5 miljoen euro is niet je loon. Het is het bedrag dat Arcadis jaarlijks investeert in opleidingen. Zo kan jij je talenten maximaal ontwikkelen.

  Wat krijg je nog meer?

 • Je komt terecht in een boeiende en aangename werkomgeving waar ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden centraal staan.
 • Jouw job heeft zin. Je werkt in een maatschappelijk betrokken bedrijf. Wij geloven dat samenwerking leidt tot meer waardevolle en innovatieve ideeën.
 • Diversiteit verscherpt onze concurrentiepositie en draagt bij aan de kracht van het bedrijf. Daar pluk jij elke dag de vruchten van.
 • Daarom promoten wij zeer actief een werkomgeving waarin elk individu gelijke kansen krijgt om zijn / haar potentieel te ontplooien.

 • Je krijgt een uitgebreid pakket extralegale voordelen : maaltijdcheques, een groeps- en hospitalisatieverzekering, extra verlofdagen, kortingen voor je privé aankopen, ecocheques,
 • En ook dit nog : met het Flex Income Plan stem je je loon perfect af op jouw privé- en professionele situatie.
 • Op een duurzame manier naar het werk? Bij Arcadis kan het! Onze kantoren zijn vlot bereikbaar met het openbaar vervoer. Daarnaast krijg je heel wat mobiliteitsvoordelen : vergoeding woon-werkverkeer (openbaar vervoer, fiets of wagen), Cambio, Je kan via Arcadis ook een elektrische fiets leasen aan een voordelig tarief.

  Benieuwd wat je toekomstige collega’s over ARCADIS te vertellen hebben? Lees het hier https : / / www.arcadis.com / nl-be / belgie / carriere / onze-mensen /

  Heb je verdere vragen? Aarzel niet en neem contact op met Ingrid Verbruggen, Recruitment Consultant bij Arcadis, op het nummer +32 479 92 95 98.

  Hebben we meteen jouw interesse gewekt? Stuur dan jouw CV naar i.verbruggen jobsarcadisbelgium.be en wij behandelen jouw kandidatuur in alle discretie verder.

  Heel graag tot binnenkort!

  Contactpersoon

  Hanne Daemen T : (0) 473 765 600

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier