Technical Manager Elektriciteit - Brussels Airport
Aviato
Zaventem, Brussels , BE
4 dagen geleden

Functieomschrijving

Als marktleider beheert en onderhoudt ENGIE Cofely tal van technische installaties in heel België. Van airco, elektriciteit en verlichting tot transportsystemen in luchthavens, sportcomplexen, zwembaden, kantoren, ziekenhuizen, industrie, .

 • We nemen ook het volledige energiebeheer van gebouwen van klanten voor onze rekening en verzorgen facilitaire diensten zoals telefoniebeheer, catering, cleaning, klusjesdienst, onderhoud van groene zones en nog veel meer voor een pak organisaties en ondernemingen.
 • Voor ENGIE Cofely zijn wij op zoek naar een Technical Manager Elektriciteit voor onze site op Brussels Airport.

  Kijk je uit naar een gevarieerde peoplemanagement rol waarbij je jouw kennis van elektriciteit kan aanwenden ? Bekijk dan zeker volgende opportuniteit.

  Jouw missie

 • je bent een spilfiguur tussen het eigen team, de eindklant en alle andere betrokken partners actief op de luchthaven
 • je coördineert de ploegbazen die op hun beurt een team techniekers aansturen
 • je staat ploegbazen en techniekers bij voor al hun technische vragenje ziet toe op de veiligheid en op het welzijn van de werknemers door nodige controles uit te voeren, de voorgevallen ongevallen te analyseren en de instructies te respecterenje garandeert een haalbare en concrete planning voor je projectje bent verantwoordelijk voor de budgettering van het project en waakt erover om binnen de budgettaire grenzen van het project te blijven je onderhoudt regelmatige contacten met de klant en adviseert hem

  Jouw profiel

 • je hebt een opleiding Industrieel Ingenieur elektromechanica of gelijkwaardig door ervaring
 • enkele jaren ervaring in een gelijkaardige functie
 • je hebt een goede kennis van elektriciteit (laagspanning en middenspanning)
 • je kan je uitdrukken in beide landstalen Nederlands en Frans
 • je hebt uitstekende people management capaciteiten en weet perfect hoe je een technisch team naar resultaten kan leiden
 • je bent stressbestendig
 • Jouw HR-contactpersoon

  Karine Paelinck - karine.paelinck engie.com

  ENGIE Cofely biedt jou

  Bij ENGIE Cofely maak je deel uit van een boeiende en gevarieerde werkomgeving waarbinnen diverse technieken aan bod komen.

  Je beheert zelf je klanten en hun werven in jouw regio en wordt opgeleid in de nieuwste technologieën.In je job combineer je veel teamwerk met de nodige zelfstandigheid.

  Je loonpakket wordt aangevuld met interessante extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, een hospitalisatie- en groepsverzekering en 15 ADV-dagen.

  Jouw HR-contactpersoon

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier