Consulent Residentieel vastgoed
LIMBURGS VASTGOED
Brussel, BE
5 dagen geleden

Wat verwachten wij van u.

Je prospecteert actief naar verkoopsmandaten van eigendommen. Je legt contacten met eigenaars en onderhandelt de samenwerkingsvoorwaarden.

Je commercialiseert je vastgoed portefeuille en negotieert met de potentiële kopers waarmee je ook je plaatsbezoeken aflegt.

Je bereidt je administratief verkoopsdossier voor, volgt het nauwgezet op, stelt de verkoopovereenkomsten op en coördineert de ondertekening ervan.

Vervolgens volg je je dossier op tot bij het verlijden der notariële akte. PROFIEL : Wij zoeken personen met een vastgoedopleiding en enkele jaren commerciële ervaring in de vastgoedsector.

Je bent vertrouwd met courante applicatiesoftware. Je bent communicatief, commercieel ingesteld en een goed onderhandelaar.

Aanbod

U werkt binnen een professioneel, jong en gedreven team. Wij bieden U een gevarieerde job in een aangename werkomgeving, hetzij als zelfstandig vastgoedmakelaar met een geldig BIV nummer, op basis van een comissionering, hetzij in een bediende statuut.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier