Client Advisor Personal Lines
Willis Towers Watson
Hasselt, BE
1 dag geleden
source : DirectEmployers Association

Om haar verdere groei te stimuleren, is Willis Towers Watson opzoek naar een dynamic en service gerichte Client Advisor Production voor haar kantoor in Hasselt.

Als klantadviseur ben je verantwoordelijk voor het beheer van onze klanten voor persoonlijke lijnen en kleine ondernemingen.

Je beheert alle beleid voor niet-leven. Levensverzekeringen worden behandeld door een afzonderlijke dienst. Je bent het eerste aanspreekpunt voor deze klanten.

Je verdedigt en behartigt hun belangen, zowel op intern niveau als extern met onze partners-verzekeraars. Hierbij houd je rekening met de geldende conventies en afspraken.

Een klantvriendelijk beheer en een accurate opvolging van de dossiers zijn voor jou een vanzelfsprekendheid.Samen met je collega's vorm je een 'winnend team' dat zich focust op het onderhouden en uitbreiden van je klantenportfolio.

Als goede communicator reageer je snel en enthousiast op de technische productiegerelateerde vragen van onze klanten en zoek je actief naar de juiste oplossingen.

Jouw taken + Je verwerkt de data van de polissen in onze systemen+ Je zorgt ervoor dat je de gedigitaliseerde klantenbestanden systematisch bijwerkt en volledig houdt+ Je bent verantwoordelijk voor het plaatsen klantenrisico's bij de verzekeraars+ Je zorgt er ook voor dat de polissen worden vernieuwd van tijd tot tijd met betrekking tot hun voorwaarden en tarieven+ Je staat dagelijks in contact met onze klanten en behandelt hun technische verzekeringsvragen.

Je bent dus instaat om cross-selling kansen pro-actief te identificeren+ Je hebt regelmatig contact met onze partners-verzekeraars en onderhoudt goed contact met hen Jouw Profiel + Opleiding : Je beschikt over een bachelordiploma+ Ervaring : 5 jaar werkervaring met verzekeringen, (Schadeverzekeringen) bij voorkeur bij een andere verzekeringsmakelaar.

 • Talenkennis : Je moedertaal is Nederlands en je hebt een zeer goede kennis van het Frans en het Engels+ Open-minded en flexibel : Je staat open voor verandering.
 • Andere competenties : Je hebt goede onderhandelingsvaardigheden, je bent proactief en klantgericht. Je kan goed zelfstandig werken maar je beschikt eveneens over de juiste team-spirit.
 • Je bent accuraat en georganiseerd. Op verplaatsing werken bij de collega's in Luik schrikt je niet af.Herken je jezelf in deze functie en in onze bedrijfscultuur?

  Dan willen we je graag ontmoeten!Deel je passie en bezorg ons je curriculum vitae met een korte motivatie. equal opportunity employer

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier