Storingstechnieker - Twee ploegen (m/v)
Konvert Interim Waregem
Waregem, BE
3 dagen geleden

Profiel

Voor een bedrijf, regio Waregem, zijn we op zoek naar een storingstechnieker. Jouw taken : - Je staat in voor het operationeel maken en onderhouden van het machinepark, de gebouwen en het materiaal door middel van preventief en curatief onderhoud, in zowel mechanische, pneumatische als elektrische domeinen.

 • Je voert curatieve onderhoudsopdrachten uit aan het machinepark. - Je merkt potentiële pannes op en treedt op om die te voorkomen.
 • Je overlegt met operatoren over de correcte werking van machines. - Je denkt mee naar technische verbeteringen toe, en helpt deze implementeren.
 • Aanbod

  De elektrische installatie in werking stellen en controles uitvoeren. De kabels van industriële elektrische uitrusting aansluiten op machines, verlichtingspunten of stopcontacten.

  Een diagnose stellen van storingen aan installaties en de defecte onderdelen herstellen. De voortgang van de werkzaamheden en de uitvoering controleren.

  De materialen kiezen en de voorraad grondstoffen en verbruiksgoederen aanleggen. Een industriële elektriciteitskast plaatsen en uitrusten.

  Industriele verlichtingsinstallaties installeren en aansluiten. Tracés maken voor het leggen van leidingen. Materiaal voor lage spanning plaatsen en aansluiten (schakelaars, stopcontacten, ).

  Verlichtingsinstallaties installeren en aansluiten. Kabeltrajecten en elektrische leidingen maken en plaatsen. Opgebouwde of ingebouwde kabelgoten en leidingen plaatsen.

  Tracés realiseren voor het doortrekken van kabels (muren doorboren, dichtplamuren, ) - Je wordt tewerkgesteld in de twee ploegen.

 • Je wordt verloond naar functie en ervaring, aanvullend krijg je ook een ploegenpremie van 10%. - Je hebt recht op 20 verlofdagen en 9 betaalde compensatiedagen (per volledig jaar gewerkt).
 • Er is geen collectieve sluiting in de zomermaanden, enkel tijdens Kerst en nieuwjaar. - Na het doorlopen van een geslaagde interimperiode maak je kans op een contract binnen de firma zelf.

 • Het bedrijf is vlot bereikbaar en dichtbij een autosnelweg gelegen.
 • Vereiste kwalificaties

 • Je bent geïnteresseerd in alles wat met techniek te maken heeft. - Je beschikt minimum over een A2-diploma richting elektromechanica of gelijkwaardig door ervaring.
 • Basiskennis van pneumatiek en een stevige kennis elektriciteit (schakeltechniek, sterkstroom, stuurstroom) vormen een sterke meerwaarde.
 • Kennis van PLC Siemens Step 7 / 300, PLC Siemens Step 7 / 200 of andere PLC-sturingen is een bijkomend pluspunt. - Je spreekt zeer goed Nederlands.
 • Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier