EXTRA voor schoonmaak huisjes M/V
Group Pierre & Vacances Center Parcs
De Haan, BELGIQUE
6 dagen geleden

Functie

Banen op het park - Schoonmaak

Functietitel

EXTRA voor schoonmaak huisjes M / V

Functieomschrijving

Wil jij deel uitmaken van onze Center Parcs familie? Wil jij je steentje bijdragen aan

een unieke beleving voor onze gasten?

JA? Dan kan je dit doen door onze nieuwe collega te worden als

Schoonmaker Schoonmaakster vakantiehuisjes

bij de afdeling Housekeeping

in Center Parcs Park De Haan

Je eerste werkdag is aangebroken. Je hebt zin om te starten en je wilt graag leren wat het vak als Schoonmaak Specialist (Huishoudelijke dienst referentiefunctie 501) bij Center Parcs inhoudt.

Zodra je binnenkomt word je verwelkomd door je nieuwe collega’s en krijg je te horen wie jouw praktijkbegeleider is die je alle kneepjes van het vak gaat leren de komende weken.

Nu je onderdeel uitmaakt van een team van Schoonmaak Specialisten hebben jullie de belangrijke taak om ervoor te zorgen dat de gasten ontvangen worden in een compleet uitgeruste cottage.

Deze belangrijke taak onderschatten wij niet, want als Schoonmaak Specialist ben jij het visitekaartje van Center Parcs is en ben jij onderdeel van de vakantiebeleving van onze gasten. Hoe leuk is dat?

Je gaat leren om zelfstandig deze taak te volbrengen door het uitvoeren van verschillende schoonmaakwerkzaamheden volgens onze methode.

Om een Schoonmaak Specialist te zijn gaan wij jou ook leren om oog voor detail te hebben. Er kan namelijk iets defect zijn, jij ziet en merkt dat en geeft dit door aan de collega’s zodat zij dit defect kunnen verhelpen.

Of je ziet dat er iets te kort is in een cottage, zoals servies of een dekbed. Je meldt dit en alles wordt in gang gezet, zodat de gast bij aankomst hier niks van hoeft te merken.

Mocht je iets niet weten of hulp nodig hebben dan is het belangrijk om te weten dat jouw Praktijkbegeleider voor je klaarstaat en natuurlijk jouw hele team!

Ben jij enthousiast? Dan willen wij jou heel graag ontmoeten.

Daarnaast is het belangrijk dat je flexibel inzetbaar bent om te werken doordeweeks en in het weekend, dat je gevoel hebt voor orde en netheid en dat je gastvrij bent.

Gezien de grootte van het park is het heel belangrijk dat je kunt fietsen. We vragen dat je zelfstandig en in teamverband kan werken en daarnaast fysiek van aanpakken weet.

Aantal uur per week

Bijzonderheden met betrekking tot de functie (bv. werkuren, reizen etc.)

Je werkt van 10u00 tot 15u15, voornamelijk op maandag en vrijdag.

Het is een groot park, dus je verplaatst je op het park met de fiets en een aanhangwagentje. Het is dus wel belangrijk dat je kunt fietsen.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier