Store Manager 38H (m/f/x)
Pandora Jewelry B.V.
Sint-Niklaas, Belgium, BE
2 dagen geleden
source : Fashionunited

Voor onze Pandora Shop-in-Shop in Inno Sint-Niklaas (Waasland Shopping Center) zoeken we een Store Manager (m / v / x).Store Manager 38H (m / f / x)JOUW VERANTWOORDELIJKHEIDUniekheid is wat onze sieraden onderscheidt en jou! Als Store Manager (m / v / x) maak je van je sales team een echt juweeltje.

Je doet de aanwerving van nieuwe team members, begeleidt je medewerkers met het oog op de lange termijn en je gebruikt je intuïtie om aan te voelen wat de behoeftes zijn van onze klanten om hen een unieke koopervaring te geven.

Achter de schermen zorg je ervoor dat het administratieve gedeelte soepel verloopt. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het budget.

WAT HEB JIJ TE BIEDEN-Je houdt van verkopen en bent gericht op uitmuntende klantenservice-Je hebt een afgeronde MBO opleiding of hoger-Je hebt meerdere jaren professionele ervaring in een vergelijkbare positie met management verantwoordelijkheden-Je kunt omgaan met doelstellingen en retailrapporten maken.

  • Je hebt een goede kennis van MS Office (Outlook, Word, Excel)-Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden in de Engelse taal in woord en geschriftWAT HEBBEN WIJ TE BIEDENWil je meer weten over het werken bij Pandora? Klikhier!nilnil
  • Solliciteren
    Mijn E-mail
    Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
    voortzetten
    Aanvraagformulier