Proces Engineer Productie (m/v)
Konvert Interim Veurne
Veurne, BE
6 dagen geleden

Profiel

Uw functie Als Proces Engineer en ben je verantwoordelijk voor het initiëren, uitvoeren en coördineren van verbeter- en optimalisatieprojecten in productie en logistiek.

Dit doe je veelal op basis van de door jou uitgevoerde arbeidsanalyses. Deze projecten kunnen zich in verschillende domeinen situeren zoals veiligheid, kwaliteit, innovatie, capaciteit, doorlooptijd, kostreductie, automatisatie, milieu, enz.

Je denkt proactief na over innovaties. In de rol van proces engineer sta je in voor het specifiëren, inkopen, implementeren van de vooropgestelde productie-installaties rekening houdend met het budget.

Je standaardiseert, schrijft processen en bent ook verantwoordelijk voor het optimaliseren van de veiligheids-, kwaliteits- en milieuaspecten van de productieprocessen.

Je werkt in deze job samen met de operationele productiemedewerkers en je overlegt constant met de R&D-, IT- en aankoopafdeling.

Uw profiel Je bent in het bezit van een technische Bachelor of Master en hebt minimum 5 jaar ervaring als proces engineer.

Kennis van productietechnieken is een pluspunt. Je bent leergierig en deelt met plezier je kennis en ervaringen met anderen.

Communicatie is een van jouw sterke punten. Veiligheid en kwaliteit zijn voor jou steeds van prioritair belang. Aanbod Een professionele en goed uitgeruste werkomgeving binnen een groeiend en innoverend bedrijf.

Je komt terecht in een uitdagende en gevarieerde functie en krijgt een competitief salarispakket aangepast aan jouw kennis, competenties en ervaring.

Aanbod

Productierapporten opstellenOrganisatorische, productieve en logistieke aanpassingen en verbeteringen voorstellen. Het personeel sensibiliseren voor organisatie, kwaliteit, veiligheid, .

 • Technische steun verlenen aan de diensten kwaliteit, onderhoud en methodes. Productiegegevens van installaties opvolgen, analyseren en bijsturen.
 • In- en uitgaande stromen, de voorraad en de nood aan producten of grondstoffen controleren. Het bijhouden van de productiedossiers en opvolgingsdocumenten controleren (categorie, parameters, indicators, .

 • De productieplanning opvolgen en aanpassen aan de flows, termijnen, voorraad, .... De modaliteiten voor industrialisatie van producties definiërenHet in werking stellen van uitrustingen en installaties coördineren door testing, proefdraaien, .
 • De activiteiten van een team coördinerenEen organisatie leiden Een professionele en goed uitgeruste werkomgeving binnen een groeiend en innoverend bedrijf.
 • Je komt terecht in een uitdagende en gevarieerde functie en krijgt een competitief salarispakket aangepast aan jouw kennis, competenties en ervaring.

  Vereiste kwalificaties

  Je bent in het bezit van een technische Bachelor of Master en hebt minimum 5 jaar ervaring als proces engineer. Kennis van productietechnieken is een pluspunt.

  Je bent leergierig en deelt met plezier je kennis en ervaringen met anderen. Communicatie is een van jouw sterke punten.

  Veiligheid en kwaliteit zijn voor jou steeds van prioritair belang.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier