Paramedicus (Roeselare)
Christelijke Mutualiteit
Roeselare
5 dagen geleden

Job description

CM helpt niet minder dan 4,5 miljoen mensen om gezond en gelukkig te leven. Hoe dat kan? Dankzij de dynamiek van onze medewerkers! Zij slaan elke dag de handen in elkaar om resultaten te boeken.

Ze worden gedreven door solidariteit en willen samen vooruitgaan. Hun inspanningen worden erkend, want ze krijgen tal van kansen om zich te ontwikkelen en te groeien in hun job.

Dat alles op een werkplek waar ook waarde wordt gehecht aan de balans tussen werk en privé. Maar je moet ons niet zomaar geloven.

Vraag het gewoon aan iedereen die hier werkt. Ze zullen het graag bevestigen : Bij ons leeft het.

Dit zoeken we

Het medisch departement staat binnen CM in voor een geïntegreerde, 1ste klasse, medico-sociale expertise. Onze artsen, apothekers, paramedische en administratieve medewerkers garanderen een empathische dienstverlening op maat van de leden en een uitvoering van de reglementering op een correcte, uniforme en efficiënte wijze.

Op die manier dragen we bij tot de verdediging van een duurzaam en voor iedereen toegankelijk, kwaliteitsvol gezondheidszorgsysteem.

 • Je staat samen met de adviserend geneesheer in voor de uitvoering van volgende opdrachten :
 • Je verleent advies, informatie en sociale begeleiding aan de sociaal verzekerden
 • Je informeert de zorgverleners
 • Je controleert de arbeidsongeschiktheid
 • Je controleert de geneeskundige verstrekkingen
 • Je neemt een actieve rol op in de individuele begeleiding, evaluatie en re-integratie van personen in arbeidsongeschiktheid (inwerk-coaching & ability-management) en dit in multidisciplinair overleg
 • Je brengt je expertise binnen op het casusoverleg
 • Je vertegenwoordigt CM bij veelvuldige professionele contacten met interne en externe betrokken partijen. Desgevallend spreek je samen met de adviserend geneesheer op studiedagen, symposia,
 • Je behartigt de rechtmatige belangen van de leden
 • Je staat in voor de administratieve opvolging van je dossiers
 • Your profile

  Je beschikt over een bachelordiploma in de verpleegkunde, ergotherapie of kinesitherapie; twee jaar werkervaring als paramedicus is een pluspunt

  Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden en neemt een positieve en klantvriendelijke houding aan

  Je gaat projectmatig te werk en stelt realistische planningen en deadlines voorop

  Je werkt op een autonome en nauwgezette manier, in team met de adviserend geneesheren

  Je kan je identificeren met de CM-bedrijfsvisie en waarden

  Je hebt een basiskennis van de courante MS Office-toepassingen

  Je beschikt over een wagen

  Our offer

 • We bieden jou een voltijds contract van bepaalde duur (12 maanden).
 • Je bent bij voorkeur onmiddellijk beschikbaar.
 • Bij CM heeft je werk een belangrijke maatschappelijke impact. Je maakt immers dagelijks het verschil voor onze leden. Zo kan je rekenen op een competitief en veelzijdig loonpakket.

  Bovendien krijg je de kans om werk en privé mooi in evenwicht te houden.

  Maar er is meer. Want wie dat wil, kan hier heel wat kansen grijpen. Je krijgt de ruimte om initiatieven te nemen. En je werkt mee aan uitdagende projecten.

  Wees er maar zeker van dat je nooit ter plaatse zult blijven trappelen. Zodat je als CM-collega al snel maar één conclusie zal kunnen trekken : Bij ons leeft het !

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier