Project Controller Infrastructuur
Whoohoo
Antwerpen, Belgie
4 dagen geleden

Over de functie

Volg enorme infrastructuurprojecten financieel op als Cost Controller te Brussel!

Als Project Controller volg jij financieel enorme infrastructuurprojecten op. Je maakt hiervoor maandelijkse rapporten en kwartaalprognoses in samenspraak met het werfteam.

In jouw rol als Project Controller verzamel je analyses waaruit je conclusies trekt voor het verdere verloop van jouw projecten.

De infrastructuurprojecten die jij gaat opvolgen zijn gelegen in de regio van Brussel. Je kan hiervoor deels van thuis uit werken en vanuit het kantoor te Brussel.

Functie eisen

Jij bent iemand dat zeer gestructureerd kan werken en graag met cijfers werkt. Voor jouw werven ben je flexibel en mobiel ingesteld.

Naast sterke communicatieve vaardigheden, beschik je als Project Controller over volgende eigenschappen :

 • een master bouwkunde of een andere technische richting
 • of een financiële opleiding en interesse in bouwkunde
 • ervaring is een plus maar geen must
 • je spreekt vloeiend Nederlands en kan je vlot uitdrukken in het Frans
 • Over het bedrijf

  Je komt terecht in een van de grootste bouwbedrijven in België die gespecialiseerd zijn in diverse disciplines, van gebouwen tot burgerlijke bouwkunde, wegenbouw en industrie.

  Het bedrijf onderscheidt zich door het menselijke aspect dat zich vertaald in een sterke ondersteuning en respect voor werk- en privébalans.

  Je wordt bijgestaan door een team dat er 100% voor gaat en je kan steeds terugvallen op ervaren collega's. Voor jouw functie als Project Controller Infrastructuur bieden zij een loon op basis van jouw ervaring en vaardigheden, aangevuld met extra legale voordelen waaronder een firmawagen.

  Flex

  Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

  Solliciteren

  Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier