Junior Functional Analyst
Smals
Brussel, Brussel, België
4 dagen geleden
source : Jobat

Als Junior Functional Analyst vorm je een brugfiguur tussen de business en de technische teams waarbij je de business requirements vertaalt naar functionele specificaties voor het ontwikkelteam.

Je challengt de behoeften waar nodig op vlak van complexiteit, efficiëntie en haalbaarheid.

In dit kader werk je de data- en functionele modellen uit en ga je aan de slag met modelleringstools (zoals UML). Al naargelang je interesse neem je al dan niet het technisch ontwerp voor je rekening.

Tevens zorg je voor de nodige afstemming met een kennisoverdracht tussen alle betrokken partijen, zowel binnen business als ICT.

Je werkt dus nauw samen met de ontwikkelteams met als doel de planning, het ontwikkelproces en de oplevering op te volgen.

Je neemt eveneens de kwaliteitscontrole en functionele testing voor je rekening van de ontwikkelde applicatie.

Je biedt ondersteuning bij productieproblemen, stelt gebruikershandleidingen op en staat eventueel ook in voor het opleiden van gebruikers.

Je behaalde een universitair diploma in een informaticarichting en beschikt over een basiskennis van de analysemethode UML en OO ontwikkeling.

Je bent analytisch sterk, werkt accuraat en bent probleemoplossend ingesteld.

Proactieve communicatieskills en relationele vaardigheden leiden je naar de juiste personen, vragen, antwoorden en oplossingen.

Gestructureerd, plan- en procesmatig werken stellen je in staat om de termijnen te respecteren bij je opdrachten. Je bent verantwoordelijk, flexibel en je het tevens zin voor initiatief.

Je beschikt over een passieve kennis van het Frans.

Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)

Bij Smals bouw je mee aan complexe ICT-services die een rol gaan spelen in de hele samenleving. Zowel in application development als in ICT infrastructure of ondersteunende diensten is opleiding, specialisatie en carrière mogelijk.

ICT for Society wordt daarnaast geflankeerd door een nadrukkelijke balans tussen werk en leven, marktconforme lonen, een hospitalisatieverzekering, 2e pensioenpijler, maaltijdcheques en telewerk.

Smals betaalt het openbaar vervoer 100% terug en zorgt voor maximaal bereikbare kantoren. Bovendien voert Smals een gelijkekansenbeleid.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier