DIGITAL MARKETEER -
Argon selectie
Roeselare, Belgium
1 uur geleden
source : OnlyEngineerJobs

Functie-omschrijving : Verantwoordelijk voor nieuwe digitale campagnes Vlot schrijven in Engels en Nederlands FUNCTIE OMSCHRIJVING Je bent verantwoordelijk voor het opzetten en beheren van digitale advertentiecampagnes, voor de promotie van het bedrijf op sociale media en voor het vergaren van meer organisch verkeer via SEO.

Daarnaast meet en stuur je bij op basis van de resultaten en spot je opportuniteiten. Je werkt nauw samen met het marketing team om leads te genereren.

Tijdsregeling : Dag - voltijds VEREISTEN Vereisten : Je schrijft vlot in Engels en Nederlands. Daarbij beheers je digitale marketing tools en platformen en heb je ervaring in het beheren van SEO, eventueel SEA en social ads.

Je kan de resultaten van de campagnes analyseren en erover rapporteren. Je hebt een sterke affiniteit met data en digitale technologie n en houdt er ook van nieuwe dingen te ontdekken en uit te proberen.

Voor jou moet het snel vooruit gaan, je bent resultaatsgericht. Ervaring in B2B marketing voor senior management is een plus.

Je hebt tevens minstens 2 jaar relevante werkervaring.Ervaring : Minimum 2 jaar ervaring vereistRijbewijs : Geen rijbewijs vereistTalen : Nederlands : zeer goed Engels : goed AANBOD Aanbod : Onze klant biedt je alle tools en mogelijkheden om je talent verder te ontwikkelen.

Collegas met veel goesting en die echt een verschil willen maken verwelkomen graag hun soortgenoot. In deze job heb je directe impact op de groei van de organisatie.Loon : Maandloon

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier